«Галицька здоба» – «Урожай-Сітка-Захід». Прогнози на перший матч - Блог про Львів

«Галицька здоба» – «Урожай-Сітка-Захід». Прогнози на перший матч

Експерти

Сьогодні відбудеться перший поєдинок другого попереднього раунду Кубка України в якому «Галицька здоба» прийматиме «Урожай-Сітку-Захід» із Чернівців.

Напередодні цього цікавого протистояння клубній пресслужбі «пекарів» вдалося поспілкуватися із футзальними експертами з різних регіонів, які й дали прогнози на цей матч.

➡️ Терентьєв Артем, шеф-редактор футзального порталу «5×5»:
«При всій моїй повазі до команди з Чернівців, я не вважаю, що вона буде фаворитом у протистоянні з «Галицькою здобою». На користь «пекарів» одразу ж декілька факторів. По-перше, чемпіонат Львівщини сильніший, ніж чемпіонат Чернівців. По-друге, індивідуальна майстерність «пекарів» вища. По-третє, ця команда більш досвідчена саме у футзальному плані. Усі ці фактори призведуть зрештою до перемоги саме «Галицької здоби». Який рахунок? Прогнозую – 4:1 на користь львів’ян».

➡️ Чуйко Ярема, журналіст «UA Перший Суспільне»:

«У «пекарів» зараз відверто не найкращий час в сезоні. Однак, як на мене, саме цей факт допоможе вам у матчі з буковинцями. У підопічних Сергія Тригубця є достатньо досвідчених футзалістів, які здатні зробити різницю. Однак, є катастрофічні проблеми в обороні, тому в цьому матчі, гадаю, пекарі пропустять не один м’яч. Отож, вірю в перемогу «Галицької здоби». Рахунок — 5:2».

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. Меркурій - Нові імена. Анонс


➡️ Скіцко Іван, футзальний тренер:

«Якщо взяти це протистояння двох команд і перша гра буде проходити на полі господарів, то, на мою думку господарі виграють в 4-5 м’ячів. Чому я так думаю? По-перше, «пекарі» потужно грають вдома, по-друге, ця команда має досвід виступів в Кубку України, що насправді є також важливим елементом. По-третє, збалансований склад і досвідчені футзалісти, які мають досвід матчів на такому рівні.

➡️ Соловей Олександр, президент ФК «Черкасиобленерго»:

«Вважаю що матч завершиться перемогою «пекарів» з різницею в 3-4 м’ячі. Такий прогноз із того, адже бачу як «Галицька здоба» набирає обертів».

➡️ Пасько Сергій, футзальний експерт (м. Суми):

«Протистояння львівської та чернівецької команд обіцяє бути дуже цікавим. Перший поєдинок у Львові, який вважаю завершиться бойовою нічиєю – 2:2 і путівку у наступний раунд команди будуть розігрувати вже у матчі-відповіді в Чернівцях».

➡️ Свідерський Олександр, засновник Музею футболу (м. Хмельницький):
«Очікую велику кількість голів і перемогу ФК «Галицька здоба» із рахунком – 4:3. Чому саме з таким рахунком завершиться матч ? Тому що буде відкритий та цікавий для вболівальників футзал».
??

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*