«Галицька здоба» вийшла у півфінал «Lviv Open Cup 2023» - Блог про Львів

«Галицька здоба» вийшла у півфінал «Lviv Open Cup 2023»

Бренд-ліга

7 січня, у львівському палаці спорту «Галичина» розпочався 19-й за ліком турнір-брендів «Lviv Open Cup 2023», в якому як і в минулі роки бере участь футзальний клуб «Галицька здоба».

У перший ігровий день відбулися поєдинки групового етапу. Зокрема, у групі «А» підопічні Сергія Тригубця зуміли набрати 6-ть залікових балів.

ФК «Галицька здоба» – «Автофішка» – 1:0

Гол: С.Коваль.

Ще перед початком цього двобою багато говорилося про те, чи зможе амбіційна, маловідома кому команда з Вінниці дати бій «червоно-жовтим». Бій дали й ще й який. У перші 10-ть хвилин суперник міг забивати як мінімум тричі, але стійка та голкіпер ФК «Галицька здоба» Володимир Кардаш вдало зіграли за нашу команду. У другому таймі тиск підопічних Сергія Тригубця, які грали у три четвірки, посилився й він таки приніс свої дивіденди за 20 (!) секунд до кінця гри, коли Сергій Коваль вдало завершив масову атаку.

ФК «Галицька здоба» – «Нові імена» – 3:2

Голи: Піддубний (дубль), Легчанов.

У трьох останніх очних поєдинках різних турнірів твердий горішок під назвою «Нові імена» ніяк не могли розкусити гравці ФК «Галицька здоба». Чергове протистояння знову розпочалося із двох голів від команди Володимира Крупчука. Проте, на цей раз нашій команді таки вдалося здійснити шалений камбек. Спершу Валерій Легчанов, а вже згодом двічі Сергій Піддубний, якого один із пабліків у мережі інтернет вже у черговий раз запитав «скільки він буде мучити футзал» допомогли здобути вольову перемогу. Ключовим епізодом гри на думку автора цих рядків стали промах Миколи Матляка, а також вилучення Іванишина.

Також читайте:   «Матч зірок – 2021 PARIMATCH»: стали відомі склади команд «Заходу» та «Сходу»

«ЯСКО» – ФК «Галицька здоба» – 3:1

Гол: Струк.

Ніяк вінницькі хлопці не можуть датися «пекарям». Одразу ж на пам’яті поєдинки нашої команди проти місцевого «Володимира». Тоді, тричі «Галицька здоба». Програла вона й сьогодні. Знову ми пропустили після гри з п’ятим польовим, знову не змогли відігратися, першими пропустивши. Єдиною світлою плямою став гол Степана Струка, який вперше одягнув футболку «червоно-жовтих».

Таким чином, наша команда набрала шість очок й з другого місця кваліфікувалася у півфінал Великого Кубка, де сьогодні зіграє з колективом «Teamfooball» за право виходу у головний поєдинок турніру. Початок протистояння о 11 годині 15 хвилин.

Склад ФК «Галицька здоба» у сьогоднішній грі: Кардаш – Струк, Легчанов, С. Коваль, А. Коваль, Р. Піддубний, С. Піддубний, Стегніцький, Дяк, Чурко, Тригубець, Панасюк, Стефанків

Щодо інших результатів першого ігрового дня, то вони наступні:

«ЯСКО» – «Нові імена» – 2:2
«АВТОФІШКА» – «ЯСКО» – 1:2
«АВТОФІШКА» – «Нові імена» – 1:3
«TEAMFOOTBALL» – «Майфон» – 0:0
«Київтеплоенерго» – «Мрія» – 1:9
«Мрія» – «TEAMFOOTBALL» – 0:4
«Майфон» – «Київтеплоенерго» – 10:1
«TEAMFOOTBALL» – «Київтеплоенерго» – 14:1
«Майфон» – «Мрія» – 6:3

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*