Короткий огляд екшн-камери AIRON ProCam X - Блог про Львів

Короткий огляд екшн-камери AIRON ProCam X

AIRON ProCam X

Чомусь нам постійно здається, що якісна побутова техніка обов’язково повинна бути «заморських» брендів. Та всупереч стереотипам, українська компанія AIRON за кілька останніх років стала одним з лідерів в галузі портативних електронних гаджетів.

Одним із останніх досягнень компанії є екшн-камера AIRON ProCam X, котра є удосконаленим варіантом попередніх моделей. Це невеличкий зручний пристрій з великою кількістю нових функцій. ProCam X відразу стає незамінним супутником не тільки для креативних відеоблогерів, а й для тих, хто веде активний спосіб життя чи просто любить робити красиві фотографії з відпочинку чи побуту.

AIRON ProCam X

Тепер докладніше про технічні характеристики AIRON ProCam X. Перше, що впадає в очі, це можливість знімати під водою. Із цією камерою ви можете занурюватися під воду і ловити цікаві моменти з життя морських жителів. Це особливо важливо поціновувачам снорклінгу, щоб демонструвати друзям всю красу підводного світу у час офісних буднів.

Об’єктив камери може записувати відео з роздільною здатністю до 5K 30 FPS. Функція timelapse забезпечить плавну зйомку прискореного відео, а slow motion – сповільнену зйомку. Не менш важливим для кожного пристрою є термін служби від одного заряду. Тут все добре. Від повного заряду одного акумулятора камера працює мінімум півтори години.

Також читайте:   Вибір медичного обладнання в Україні: важливі аспекти та проблеми

Зберігання інформації: AIRON ProCam X підтримує карти microSD до 128 ГБ. Це дозволяє робити ще більше кадрів фото у форматі JPG чи відео у форматі MP4, а за допомогою Wi-Fi ви також можете миттєво обробляти фотографії чи відео, зберігати їх і ділитися ними в соціальних мережах.

Сам AIRON ProCam X мініатюрний і стильний – його розміри складають всього 65 x 44 x 32 мм, а вага близько 130 грамів. Завдяки цьому його власник може робити унікальні кадри з найнезвичнішими ракурсами, бо камеру легко тримати у руці. ProCam X виконає будь-яке бажання фотографа чи відеооператора.

AIRON ProCam X

Крім того, новий пристрій нашої української компанії AIRON пропонує широкий набір додаткових функцій – для любителів селфі є два екрани зйомки, нічний режим, корекція «червоного ока», серійна зйомка, зйомка на таймер, функція WDR, яка балансує експозицію відео для максимально якісного відео та багато іншого.

Із таким гаджетом як AIRON ProCam X світ стає барвистішим і дивовижнішим.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*