Mercedes EQC – перша повністю електрична лінійка - Блог про Львів

Mercedes EQC – перша повністю електрична лінійка

Mercedes EQC

Модельний ряд EQC став першим, до якого не увійшли бензинові та дизельні двигуни. Це була перша з багатьох суто електричних моделей, які Мерседес планує випустити в найближчі кілька років під своїм суббрендом EQ. Mercedes EQC зайняв гідне місце поруч зі своїми конкурентами преміального класу. Його здатність проходити до 462 км. без підзарядки, а також висока швидкість заряду батареї, що становить лише 40 хвилин, стали одними з основоположних факторів вибору моделі для великої кількості клієнтів.

Чим ще порадує Mercedes EQC? Розглянемо детальніше.

Дизайн нового Мерседеса

EQC виглядає як більш витончена й елегантна версія традиційних позашляховиків Mercedes. Спереду розташована широка хромована решітка, яка перетікає у дві вузькі фари, а збоку ви помітите плавнішу лінію даху порівняно з Mercedes GLC і GLE.

Внутрішнє оснащення не відчувається радикально відмінним від інших автомобілів Мерседес, які доступні в продажу. Оригінальними деталями є неоново-синє оздоблення та наявність квадратних вентиляційних отворів замість круглих елементів, схожих на турбіни, що зустрічаються в більшості моделей.

Центральний дисплей працює як сенсорний екран, але також є окрема панель на центральній консолі та кілька сенсорних кнопок на кермовому колесі, які полегшують перегляд меню з високою роздільною здатністю під час керування. Родзинкою системи є функція голосового управління “Привіт, Мерседес”, яка розуміє команди, вимовлені простою мовою.

Також читайте:   Авто з Кореї: на що звернути увагу перед покупкою?

Менш захоплюючим, але, можливо, більш важливим є просторий салон Mercedes EQC. Місця більш ніж достатньо для чотирьох дорослих, і кожне сидіння має оптимальну підтримку. 500-літровий багажник дозволяє брати з собою в дорогу все необхідне.

Експлуатаційні якості автомобіля

Mercedes EQC – напрочуд гарний міський автомобіль для відносно великого позашляховика. Багато в чому це пов’язано з безшумною електричною трансмісією, яка забезпечує легкість EQC завдяки миттєвій тязі та повному приводу.

Усі EQC постачаються з датчиками паркування та камерою заднього виду, але для повного 360-градусного огляду вам необхідно обрати модель Premium Plus, яка також оснащена функцією автоматичного паркування.

Mercedes EQC є одним із найбезпечніших електромобілів преміум-класу. Він поставляється з безліччю активних засобів, які допомагають запобігти аварії, насамперед, включаючи автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон і допомогу в утриманні смуги руху. Пакет Plus, який доступний у комплектаціях AMG Line, надає безліч додаткових засобів. Одним із них є Pre-safe Plus, який може активувати засоби безпеки, якщо є загроза удару ззаду.

Джерело: сайт mercedes-benz.kiev.ua.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*