Перша серія львівсько-чернівецького протистояння на користь «Галицької здоби» - Блог про Львів

Перша серія львівсько-чернівецького протистояння на користь «Галицької здоби»

Перемога - 3:1

Вчора, 21 січня, у залі «Боско-Арена» відбувся перший поєдинок другого попереднього раунду Кубка України, в якому ФК «Галицька здоба» зустрівся з командою з Чернівців ФК «Урожай-Сітка-Захід».

Розпочався звітний поєдинок дуже обережно. Фактично за перші 8 хвилин гри команди на двох зуміли створити лише два моменти. І то назвати їх супер моментами язик не повернеться.

Куди цікавіше стало ближче до середини першої двадцятихвилинки. Суперник перехопив ініціативу в грі й почав створювати момент за моментом. Зокрема, чудові нагоди відзначитися мали Олег Чемерейко та Вадим Пислар. Але, свої дуелі голкіперу ФК «Галицька здоба» вони програли.

Вдало відзахищавшись, «червоно-жовті» також почали створювати моменти біля воріт суперника. Найкращий з них відбувся на 12-й хвилині гри, але замість віддати пас на вільного гравця Богдан Стефанків пробив, тим самим змарнувавши чудову нагоду відкрити рахунок у грі.

«Галицька здоба» таки повела в рахунку на 17-й хвилині гри, коли влучно повз Ростислава Храпка пробив Олег Чурко.

Саме за мінімальної переваги в рахунку команди й пішли на перерву. Після неї на майданчику стало ще цікавіше. Обидві команди увімкнули швидкості й момент за моментом почали виникати біля воріт. Спершу після Олега Панасюка «шкіряний» поцілував стійку. А вже за мить Чурка вивели віч-на-віч із голкіпером чернівчан і Олег не схибив, тим самим оформивши дубль.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:1 Металіст (відео)

Минає хвилина й Олег Керчу один гол відігрує. Але, ще за хвилину Олег Панасюк знову збільшує перевагу в рахунку своєї команди до двох голів. Логічно, що після третього пропущеного м’яча суперник кинув усі сили на те, аби забити принаймні ще один м’яч. Зокрема, вбивчий момент мав Віталій Гончар, але з вигідної позиції 4-й номер гостей пробив вище воріт.

3:1 – перемога «Галицької здоби». Доля цього протистояння визначиться вже незабаром, а точніше 4 лютого, коли суперники зіграють матч-відповідь вже у Чернівцях.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Урожай-Сітка-Захід» – 3:1 (1:0)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Стефанків, Чурко, Гірний, Тригубець, Тарасович, Панасюк, Янів, Яблонський, Дяк, Коваль

ФК «Урожай-Сітка-Захід»: Храпко, Чемерейко, Хандій, Керчу, Гончар, Писар, Савчук, Маркін, Ткачук, Паризький

Голи: Чурко, 17, 25, Панасюк, 27 – Керчу, 26

Кращі гравці за версією пресслужби: Чурко Олег – Керчу Олег.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*