«Топ-10» гвардійців ФК «Галицька здоба» у 2022 році - Блог про Львів

«Топ-10» гвардійців ФК «Галицька здоба» у 2022 році

Гвардійці 2022

«Топ-10» гвардійців ФК «Галицька здоба» у 2022 роц

2022 рік вже історія. Попереду нові виклики, звершення й майбутні 10-ть років нашому клубу. Команди не було би без гравців, серед яких є й такі, що зіграли найбільшу кількість матчів.

Серед них є наступні⬇️

1️⃣ Тригубець Сергій – 498 матчів.

Очолює рейтинг гвардійців граючий тренер «пекарів», який вже декілька разів завершував кар’єру гравця, але через деякий час неодмінно повертався знову й знову. За минулий рік він додав до своєї кількості ще 72 матчі. 2 матчі – саме стільки йому залишається до ювілею в 500 матчів за ФК «Галицька здоба».

2️⃣ Стефанків Богдан – 354 матчі.

Прогрес року – капітан нашого клубу. Завдяки 97-м матчам у футболці «червоно-жовтих» шостий номер зумів переміститися на другу сходинку в турнірних перегонах гравців із найбільшою кількістю матчів.

3️⃣ Яблонський Андрій – 327 матчів.

Помінявся місцями з Богданом Стефанківим, але не випав із трійки «топ-10» віцекапітан. «+ 57 матчів» – саме стільки зіграв один зі старожилів за минулий рік.

4️⃣ Сивак Данило – 215 матчів.
Твердо тримається на 4-й сходинці гравець, який ще раніше залишив клуб і за останній рік не зіграв жодного матчу в футболці «пекарів».

Також читайте:   Футзал. Кубок Львівщини-2011. Енергія 4:2 Гіті Пасанд

5️⃣ Стегніцький Павло – 201 матч.
Ще одне відкриття року – Павло Стегніцький. Цей гравець ще на початку минулого року був далеко за «топ-10», але серйозний ривок зумів його вивести на 5-ту сходинку в таблиці. На даний момент він вже не є гравцем ФК «Галицька здоба».

6️⃣ Чекаленко Олексій – 193 матчі.
Нових матчів за «червоно-жовтих» не грав.

7️⃣ Коваль Андрій – 185 матчів.

Андрій як і Павло Стегніцький – відкриття року, адже саме завдяки важкій праці на майданчику зумів не лише увірватися в еліту гравців із найбільшою кількістю матчів, а й закріпитися у подібній статистиці голеадорів про яку згодом.

8️⃣Яцишин Назар – 170 матчів.
Нових матчів за «червоно-жовтих» не грав.

9️⃣ Мацик Тарас – 168 матчів.
Гравець, який на декілька матчів повернувся у нашу команду у порівнянні з минулим роком «впав» на дві сходинки, але тим не менше втриматися у «топ» зумів.

? Партика Олег – 149 матчів.
Увірвався у десятку кращих і Олег Партика. Прийшов до складу ФК «Галицька здоба» у 2018 році після виступів за ФК «Старява».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*