ТОП-4 видів піци: чим порадувати себе та своїх близьких - Блог про Львів

ТОП-4 видів піци: чим порадувати себе та своїх близьких

ТОП-4 видів піци: чим порадувати себе та своїх близьких

Чудовий смак, хороші поживні властивості, ніжний сир, що тягнеться – любити піцу дійсно є за що. Не дарма така страва стала справді міжнародною їжею, яку можна зустріти в усіх куточках земної кулі. Ще один плюс піци – її величезна різноманітність. Але серед сотень і тисяч доступних рецептів є кілька варіантів, які більше за інших полюбилися гурманам з усього світу.

Пепероні – класика зі світу піци

Ковбаса пепероні – це одна з найпоширеніших начинок для піци. Тонкі м’ясні скибочки забезпечують одночасно ніжний та насичений смак. Готується страва на томатному соусі. Серед інших інгредієнтів можна також виділити сир моцареллу та італійські трави, які надають їжі приємного смаку та незвичайного аромату.

піца Пепероні

5 сирів: начинка, що дійсно тягнеться

Ідеальний вибір для справжніх шанувальників сиру. Начинка виходить дуже ніжною та густою. Навіть одного шматочка такої піци вистачить, щоб забути про голод, адже страва дуже калорійна. Для приготування можуть використовуватися різні сири, найчастіше беруть:

  • фету;
  • дор Блю;
  • пармезан;
  • моцарелу;
  • Чеддер.

Все це поєднується з вершковим соусом і хрусткою скоринкою.

піца 5 сирів

Маргарита – найпопулярніша у світі піца

Традиційна італійська страва. Особлива риса – простота приготування. Продукти підібрані в такий спосіб, щоб у комбінації відтворювати кольори італійського прапора. Для маргарити використовують:

  • вершковий сир;
  • томати;
  • італійські трави;
  • томатний соус.

Страва виходить легкою та дуже смачною. Вона названа на честь італійської королеви Маргарити Савойської, яка була справжньою шанувальницею такої піци. За рахунок відсутності м’яса у начинці ця їжа стане непоганим вибором для вегетаріанців.

піца Маргарита

Діабола: коли хочеться справді гостренького

Любителям гострих відчуттів слід звернути увагу до піцу діабола. Традиційні інгредієнти (пепероні, пармезан, дор блю та моцарелла) тут доповнюються перцем халапеньо. Страва вражає пікантністю, тому зможе стати викликом навіть для людей, які не бояться гострої їжі.

піца Діабола

Перейшовши на сайт https://zhitomir.monopizza.com.ua/, ви знайдете ці та інші види піци, приготовлені найкращими кухарями Житомира. Швидка доставка по місту, використання найякісніших інгредієнтів та широкий вибір акційних пропозицій – це лише частина переваг, на які можуть розраховувати клієнти Monopizza, адже вони дбають про своїх клієнтів!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*