Традиції Дня Святого Валентина в усьому світі - Блог про Львів

Традиції Дня Святого Валентина в усьому світі

Традиції Дня Святого Валентина

Кожен край має свій звичай. Навіть популярний День святого Валентина в різних місцях святкують по-різному… Подивіться, які традиції кохання в інших народностей!

Багато хто з нас нас також святкує День Святого Валентина. Нам приємно сказати, що головне – відсвяткувати цей день зі своєю другою половинкою, гарною ідеєю для побачення та приємним сюрпризом для своєї половинки. Багато хто з нас вважає, що День Святого Валентина – це поштовх зробити щось позитивне для коханої людини.

Деякі традиції Дня святого Валентина в усьому світі викликають подив. Наприклад, у Фінляндії 14 лютого – це день друзів, в Німеччині пари дарують один одному листівки зі свинями. Як святкують День святого Валентина в різних країнах? Перевір!

Англія

Звичай виявляти прихильність 14 лютого поширили англійці. Звідти походить і найдавніша валентинка, яку Карл Орлеанський написав для своєї дружини. Ще недавно в Англії 14 лютого діти ходили в сусідні будинки і співали романтичні хіти, а закохані дарували один одному листівки у формі серця. Сьогодні ці традиції дещо згасли. Британці, однак, як і раніше із задоволенням посилають і дарують один одному листівки. Цікаво, що в Уельсі свято кохання відзначають 25 січня на день святої Двінвен (покровителька закоханих). У цей час закохані дарують своїм об’єктам зітхання красиво вирізані дерев’яні … ложки!

Німеччина

Німці на День Святого Валентина дарують один одному маленькі подарунки. Цікаво, що вірять, що в цей день збуваються ворожіння, сни та пророцтва. Судячи з усього, якщо в ніч перед торжеством кохання дівчині присниться незнайомець, він буде її обранцем. Іншою цікавістю є оригінальна тема, яка часто супроводжує святкування Дня Святого Валентина … Свині – німецький символ процвітання – панують на листівках до Дня Святого Валентина!

День Валентина у Німеччині

Франція

У Франції замість листівок надсилають букети квітів. Закохані часто йдуть ввечері в театр або кіно, а потім продовжують святкування романтичною вечерею. Сходження на Ейфелеву вежу є обов’язковим для багатьох закоханих.

Також читайте:   Дерев'яна шопка і різдвяний дідух з'явилися у Львові

Італія

14 лютого в Італії панує червоний колір. Закохані дарують один одному подарунки кольору любові. В Умбрії неділя перед Днем святого Валентина, є Фестивалем заручин. Пари з різних куточків світу приїжджають у незвичайне місце, щоб поклястись один одному в коханні та вірності.

США

У Сполучених Штатах День святого Валентина святкують з великою помпою. Міста потопають у серцях, любовних прикрасах, організовуються тематичні уроки для дітей. Дорослі, друзі та рідні дарують один одному подарунки. Жителі США не шкодують грошей на подарунки, щорічно вони витрачають на них кілька мільярдів доларів!

Японія та Південна Корея

В Японії День святого Валентина – чоловіче свято. У цей день жінки балують своїх коханих і дарують солодощі. Подібно в Кореї, прекрасна стать дарує коханим подарунки, сподіваючись, що чоловік відплатить подарунком 14 березня (Білий день). Мабуть, якщо в цей день жінці не дістанеться жодної дрібнички, то пізніше вона святкує Чорний день (14 квітня), під час якого їдять страву, що символізує життя однієї людини – чорну локшину Чаджанмьон.

чорна локшина Чаджанмьон

Словенія

У Словенії вважають, що в день св. У День Святого Валентина відбувається парування птахів, що є провісником швидкого приходу весни. За звичаєм, щоб побачити «пташине весілля», треба вийти в поле босоніж! У цей час також починаються перші роботи на виноградниках і полях.

Фінляндія та Естонія

День святого Валентина у Фінляндії – це «день друга». У цій холодній країні свято покликане пропагувати дружні стосунки та «братерську любов». Естонський День Святого Валентина виглядає схожим чином. Жителі маленької країни вірять, що дружба триває вічно, а любов іноді закінчується, тому 14 лютого вони дарують подарунки друзям і колегам.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ViraFlorida 10.10.2023 пише:

    Привіт всім. Я просто в захваті від традицій цього дня. Також я дещо забабонна і вірю в знаки долі. Мене це дійсно захоплює, так як останнім часом я цікавлюсь астрологією. Я, до речі, змієносець знак зодіаку Завдяки цьому цікавому ресурсу я знаю абсолютно все про це. Більше того, детальна характеристика надала мені вичерпне розуміння того, як знак зодіаку впливає на мою поведінку в різних сферах життя. Тепер я знаю, що чекає на мене наступного місяця та які знаки зодіаку сумісні з моїм. Відповіді на ці та багато інших питань я отримую в їхніх статтях. Це все надто цікаво й реально затягує.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*