Як вибрати стіл із дерева для кухні та вітальні?

дерев’яні столи

Насамперед необхідно визначитися з розміром, місцем розміщення та метою, для якої він вам потрібен. Приміром, на кухні може знадобитися стіл для приготування та приймання їжі, а у вітальні можна розмістити місткий стіл для дружніх посиденьок з близькими людьми чи компактний журнальний столик.

Принципи вибору матеріалу доволі універсальні, тож будуть доречними незалежно від типу стола. Найкращими за своїми характеристиками досі вважаються дерев’яні столи https://www.lori.com.ua/stolu/. Далі розглянемо, на що звертати увагу, щоб вони багато років зберігали свою функціональність.

Яке дерево найкраще для виготовлення столів?

Поверхні столів постійно контактують з посудом для приготування їжі, тарілками, склянками, столовими приборами, вазами, свічниками тощо. Перелік навіть найбільш вживаних предметів дуже широкий, а деколи він доповнюється розлитими напоями, кігтями домашніх тварин або гострими предметами.

Стійкими до дрібних пошкоджень під впливом механічних впливів є столи з твердих порід дерева, наприклад, ясена, бука, дуба. Враховуючи, що дерев’яні столи на кухню часто перебувають під впливом вологості, найкращим матеріалом для них буде дуб, адже:

  • він стійкий до вологи та коливань температури;
  • наявність у його складі дубильних речовин запобігає появі плісняви та грибків;
  • його деревина має надзвичайно красиву та виразну фактуру.

З огляду на вищевикладене, дубові столи для вітальні теж стануть чудовим вибором завдяки відмінним експлуатаційним характеристикам і високій естетичності.

дерев’яні столи купити

Де купити дерев’яні столи?

Отримати вигідну цінову пропозицію на столи з натурального дерева можна, звернувшись безпосередньо до виробника. Широкий перелік столів різних розмірів, форм і дизайну пропонує підприємство LORI з Полтави. Фабрика виготовляє дубові столи для дому, кафе та ресторанів. Усі вони мають 2-річну гарантію. На сайті компанії представлені столи, розраховані на 4-6, 6-10 та понад 12 осіб. Більшість моделей вдало впишуться в інтер’єр у стилях лофт, мінімалізм або кантрі.

Кожен стіл від LORI є унікальним завдяки неповторному візерунку природних волокон, підкресленому одним із багатьох відтінків захисного покриття. Зазвичай виготовлення займає 30-45 робочих днів. Якщо ви хочете купити дерев’яний стіл швидше, цілком імовірно, що потрібна вам модель знайдеться серед готових виробів. До речі, їх можна придбати зі знижкою 15%. Зробити замовлення можна на сайті, за телефоном гарячої лінії чи у салоні-магазині компанії. Столи для кухні та вітальні від LORI відправляють у будь-який куточок України.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*