«Галицька здоба» в 1/8 фіналу Кубка України - Блог про Львів

«Галицька здоба» в 1/8 фіналу Кубка України

Галицька здоба в 1/8 фіналу!

Вчора, 4 лютого, в Україні відбувалися матчі-відповіді другого попереднього раунду Кубка України з футзалу. В одному з таких протистоянь у Чернівцях між собою зустрілися ФК «Галицька здоба» та місцева команда «Урожай-Сітка-Захід».

Перша серія цього протистояння, яке два тижні тому відбулося у Львові завершилася перемогою «пекарів». Тож, аби пройти у наступний етап змагань нашій команді достатньо було не програти з різницею у 2 та більше голів.

Варто зазначити, що «Галицька здоба» навіть перевиконала план на гру, звівши цей поєдинок до нічиєї. На початку другого тайму капітан «червоно-жовтих» Богдан Стефанків рахунок у зустрічі відкрив, а вже під кінець гри Олег Керчу, які у матчі у Львові зумів знову відзначитися і, таким чином, врятував свою команду від поразки.

Також читайте:   Чемпіонат України серед ВНЗ. ХНУ ім. Каразіна вперше став чемпіоном України

Також варто виділити гру голкіпера ФК «Галицька здоба», який неодноразово рятував свою команду від пропущених м’ячів і логічно що саме його за версією клубної пресслужби визнано кращим гравцем матчу.

Склад ФК «Галицька здоба» у матчі-відповіді:

Воротар – Марухняк
Універсали: Тригубець, Дяк, Коваль, Богданов, Тарасович, Янів, Чурко, Яблонський, Стефанків.

Що далі? А далі наша команда очікує на жеребкування 1/8 фіналу, яке відбудеться найближчим часом у будинку футболу.

На цій стадії змагань до шести щасливчиків двох попередніх раундів: ФК «Галицька здоба» (Львів), «Адвокат і Ко» (Кременчук), «Любарт» (Луцьк), ЯСКО «Вінниця», «SkyUp» (Київ) та дніпровського «Athletic Futsal» додадуться ще 10-ть представників Екстра-ліги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*