Купівля держномерів на авто в Україні: все просто!

автономери

Динаміка сучасного життя передбачає швидкий рух. Саме тому автомобілі давно перестали вважатися розкішшю, а стали популярним особистим транспортом.

Звичайно ж, авто вимагає ретельного догляду, турботи навіть про найдрібніші деталі. Важливим нюансом вважається стан номерних знаків, які необхідно утримувати в ідеальному стані. У разі втрати, пошкодження автономерів слід звернутися за заміною. На цьому сайті https://autonomera.ua/ українці можуть дізнатися все про сервіс заміни автономерів. Адже перше, що потрібно зробити для швидкого вирішення проблеми – відшукати досвідченого виконавця і знати певні нюанси.

Навіщо купувати номерний знак?

Номерний знак є відмінною рисою, способом встановити власника транспортного засобу. Однак іноді виникає потреба в його заміні. Відбувається це через такі можливі ситуації:

  1. ДТП, що спровокувало пошкодження знака. Обов’язково необхідно замінювати автомобільні номери, які зазнали механічного впливу, на них явно видно вм’ятини або подряпини.
  2. Зникнення автономерів, що може бути пов’язане із крадіжкою або ж спровоковано рясними зливами.
  3. Вплив корозії, іржі. Поржавілий номер також потребує термінової заміни.
  4. Заміна автономерів старого зразка на нові знаки.

Для вирішення будь-якої з перерахованих вище ситуацій необхідно зробити замовлення і скористатися послугою заміни автономерів. Однак слід знати тонкощі придбання українських держномерів для транспортних засобів.

Як відбувається купівля номера на авто?

Згідно закону, власники авто можуть купувати дублікати автономерів. Останні повинні відповідати встановленим нормам ДСТУ та українських ПДР. Наступний крок – визначитися з компанією, яка надає подібний сервіс. Алгоритм дій надалі не складний.

  1. Власник повинен надати серію і номер таких документів: водійське посвідчення, технічний паспорт.
  2. Потрібно зателефонувати менеджеру, щоб обговорити деталі замовлення і підтвердити його.
  3. Процес виготовлення нового автономеру з гарантійним терміном використання 2 роки триває буквально кілька хвилин. Потім готове замовлення відправляється власнику.
  4. Сервіс доставки актуальний для усіх великих міст України.

Варто згадати про певні нюанси, актуальні при замовленні автономерів. Оскільки номерні знаки для різних видів засобів відрізняються між собою, слід точно вказати, замовляєте ви номер для автомобіля чи іншого виду транспорту. Можна вибрати стандартний номер або VIP, європейський або американський – від цього залежить вартість роботи.

Найважливіший момент – відповідність виготовленої продукції ДСТУ і наявність на номерах необхідних штампів і голограм. Тому слід вибирати надійного виробника, що випускає сертифікований продукт.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*