Народна улюблениця Victoria Niro презентує нову пісню про незламний дух українців – «Віра»

Victoria Niro

Співачка Victoria Niro презентує у пісні «Віра» реальну історію про дівчинку Віру, народжену в бомбосховищі. Victoria Niro – молода співачка музичного лейблу Papa Music. Вона закохує у себе своїм неперевершеним голосом, янгольською зовнішністю і має багатотисячну аудиторію у Tik Tok. Українські військові Вікторію називають своїм талісманом, а прихильники у соцмережах безперервно очікують від неї нових хітів та відео.

Victoria Niro отримала просто шалену популярність і мільйони переглядів у Тік Тоці, виконуючи відомі кавери і підтримуючи бойовий дух наших захисників. Проте варто сказати, що артистка має і свої власні пісні. І сьогодні Victoria Niro представила третій унікальний сингл «Віра» у співавторстві з Євгеном Тріпловим та Сергієм Рановим.

Основний меседж роботи – показати незламність духу українців. Пройшов майже рік зі дня повномасштабного вторгнення росії. Та, незважаючи на обставини, на щоденні турботи, та, інколи відчай, люди не втрачають віри у перемогу. Кожен вірить у відродження України та її світле майбутнє.

Також читайте:   Мінімалізм у музиці (продовження)

Треком «Віра» Victoria Niro хоче підтримати кожного українця, нагадати, що нас неможливо спинити. У нас є віра, яка надає крила.

Пісня «Віра» має особливе значення. «Віра» – це реальна історія про дівчинку Віру, яка народилась в перші дні війни в бомбосховищі. Саме тому батьки дали це гарне ім’я їй, бо ми всі віримо у перемогу нашу. Інший сенс пісні. Ми Віримо у Збройні сили, у себе, в перемогу і мир! Найчастіше згадуємо про віру у молитвах. Тому ця пісня має особливий сенс, який показує нас справжніх і демонструє світу незламність нашого духу, – говорить Victoria Niro.

Навіть, коли важко, то народжується у серці молитва, і «нас не спинити, бо у нас точно є віра» і крила. І тому «світло не згасне у наших вікнах» ніколи!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*