SMM-тренди: просування в соцмережах у 2023 році - Блог про Львів

SMM-тренди: просування в соцмережах у 2023 році

SMM-тренди: просування в соцмережах у 2023 році

Соцмережі – давно не місце просто обміну інформацією та повідомленнями. На сьогоднішній день це майданчики і торговельні, і з промо спрямованістю. Щоб ведення бізнесу з їх задіянням було ефективним, варто ознайомитися з SMM-трендами: вони допоможуть у просуванні бренду, отриманні нових клієнтів, загалом – обігнати конкурентів.

Додаткову інформацію та консультації з цієї тематики можна отримати в компанії WEDEX на сайті https://wedex.com.ua/poslugy/kontekstna-reklama-ppc/. Тут займаються розробкою комунікаційних та маркетинг-стратегій. Фахівці сприяють просуванню брендів клієнтів у форматах офлайн, онлайн.

Тренди соцмереж-2023: особливості

У SMM-маркетингу оновлені методи просування з’являються приблизно один раз на кілька місяців. Важливо не випадати з інформаційного поля, продовжувати набір підписників у соцмережах. Розглядаємо, як цього досягти.

Для отримання максимального охоплення бренду краще бути присутнім у всіх соціальних мережах.

Контент необхідно адаптувати під кожен майданчик, оскільки вподобання, та й сам характер аудиторії різняться.

Але важливо не поступатися задля кількості якістю контенту.

Просування сайтів у 2023: тренди-SMM

Насамперед важлива оперативна реакція на топ-події як у світі, так безпосередньо – на батьківщині, регіональні. І кожен бізнес вільний адаптувати цей виклик у власному баченні. У цьому його сила, і незвичність, неповторність. Слід мислити думками своєї ЦА для чіткого розуміння, спрацьовує це чи ні.

Також читайте:   Як зробити знімок екрана на комп'ютері

Трендом сьогодні є легкі короткі (3-8 секунд) відео плюс реальні фотографії: вони продовжують тримати топ-позиції. Основоположник цього тренду – Тік-Ток, який став дуже швидко популярним у молодіжному середовищі. Задіюють його сьогодні не лише заради розваги, а й з:

  • навчальною;
  • рекламною;
  • іншими цілями.

Відео допомагають наочніше передати думку. І якщо фотозображення дивляться лише кілька секунд, то на відео, буває, що «зависають» на хвилину і більше.

Важливість представляє якісна таргетинг-реклама. Вона неодмінно має враховувати те, які потреби ЦА та закривати її проблеми. Продумані, яскраві заголовки, сегментування, якісний контент – важливо все.

Проте аудиторія цінує не тільки якісну послугу чи товар: важливо ще й ставлення. Тому не забуваємо про персоніфікацію: слід звертатися до підписників на ім’я, при спілкуванні враховувати їх особливості.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Сергій 28.12.2023 пише:

    В соцмережах просуватися дуже важко та не сильно ефективно. Особисто я б рекомендував звернутися до компаній, які займаються просуванням саме в інтернеті.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*