Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – ФК «Любарт». Анонс - Блог про Львів

Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – ФК «Любарт». Анонс

Галицька здоба в 1/8 фіналу!

Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – ФК «Любарт». Анонс.

2 березня, свій 13-й поєдинок у Суперлізі Львівщини зіграє футзальний клуб «Галицька здоба». Суперником «пекарів» у черговому протистоянні буде луцький футзальний клуб «Любарт».

Особливо представляти колектив Дмитра Пасічника немає сенсу, адже за останні три роки з лучанами наша команда грала вже не один раз. Зустрічі відбувалися як в Другій Лізі України, так і в турнірах на Волині. Тепер ще й у чемпіонаті Львівщини, адже саме цього сезону «Любарт» бере участь і в львівській першості.

Поточна форма команд

До очного протистояння суперники підходять з різними турнірними здобутками та завданнями. ФК «Галицька здоба» дограє провалений сезон і завданням для гравців на останні два матчі є здобуття залікових балів щоб, у підсумку, якомога вище фінішувати у турнірних перегонах. На даний момент в активі «пекарів» 12-ть балів і шоста сходинка. До п’ятого місця, на якому зараз перебуває ФК «Скала 1911», 5 балів.

Також читайте:   Матч зірок Екстра-ліги. Анонс

Зовсім інша турнірна мотивація у гравців «Любарта». Підопічні Назара Бугайчука продовжують вести боротьбу за чемпіонство з «Nice Guys» і саме перемога над «Галицькою здобою» зможе наблизити лучан до поточного лідера чемпіонату на відстань одного балу.

Насамкінець ще декілька цікавинок:

– поєдинок першого кола між цими командами завершився перемогою «Любарта» – 4:1;
– майбутнє протистояння – це репетиція матчів 1/8 фіналу Кубка України, адже саме луцька та львівська команди схрестять зброю в одному з протистоянь за національний трофей.

Старт поєдинку між ФК «Галицька здоба» та ФК «Любарт» заплановано на 20 годину.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*