ТОП-10 порад, як урізноманітнити сексуальне життя - Блог про Львів

ТОП-10 порад, як урізноманітнити сексуальне життя

ТОП-10 порад, як урізноманітнити сексуальне життя

У закоханих може настати період, коли інтимні стосунки стають буденними, тож прагнення щось змінити та урізноманітнити є цілком нормальним. Адже всі ми хочемо, щоб наше сексуальне життя було якомога яскравішим, емоційнішим і приносило максимум задоволення.

Ми підготували для вас десяток порад, як вплинути на якість сексуальних стосунків та урізноманітнити їх.

  1. Поговоріть зі своїм партнером/партнеркою. Найкращий спосіб урізноманітнити своє сексуальне життя — поговорити з партнером про те, чого ви обидва хочете. Ставте один одному запитання, діліться фантазіями та будьте чесними щодо своїх бажань.
  2. Спробуйте щось нове. Запропонуйте нову секс-іграшку або досліджуйте різні пози чи дії в спальні.
  3. Рольова гра. Прикиньтеся кимось іншим на ніч і досліджуйте різні сценарії зі своїм партнером.
  4. Додайте їжу. Їжа може стати захоплюючим доповненням до спальні, від шоколадної фарби для тіла до збитих вершків тощо!
  5. Читайте еротику разом. Читання еротичних історій може допомогти вам обом підняти настрій і надихнути на нові ідеї.
  6. Дивіться разом фільми для дорослих. Перегляд фільмів для дорослих може допомогти почати розмову про секс і дати вам обом ідеї про те, що ви можете спробувати разом у спальні.
  7. Досліджуйте BDSM. BDSM означає зв’язування та дисципліну, домінування та підкорення, садизм та мазохізм – усе це можна досліджувати в безпечному середовищі дорослими за згодою, які бажають чітко повідомити один одному свої кордони.
  8. Включіть масаж у прелюдію. Масаж — це чудовий спосіб розслабитися та налагодити зв’язок із партнером перед інтимною інтимністю — до того ж він чудовий!
  9. “Брудні балачки”. Лихослів’я під час сексу може додати додатковий рівень збудження – просто переконайтеся, що вам обом це комфортно!
  10. Експериментуйте з температурою. Температурна гра передбачає використання гарячих або холодних предметів на шкірі під час прелюдії чи сексу – кубики льоду, гарячий віск, пір’я тощо – що може додати додатковий рівень стимуляції для обох партнерів!
Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*