Туризм – напрям моєї майбутньої професії. Чому я обрала туризм? - Блог про Львів

Туризм – напрям моєї майбутньої професії. Чому я обрала туризм?

Туризм – напрям моєї майбутньої професії. Чому я обрала туризм?

Усім привіт! Мене звати Марта, я студентка 2 курсу Львівського торговельного університету, навчаюся за спеціальністю «Туризм». Сьогодні розповім про те, як я вирішила навчатись на туризмі і як цей напрям став стежкою мого життя.

Туризм – це не просто професія, це професія-відпочинок, а туристичний менеджер – це продавець вражень, продавець мрій. Ось і я мрію стати таким продавцем, дарувати людям враження та емоції та дивувати цікавими подорожами, відповідно до їхніх можливостей та побажань. Особисто для мене враження від подорожі набагато цінніші ніж матеріальні блага, спогади та емоції від подорожі залишаються з нами протягом всього життя.

Я обожнюю подорожі, адже це хобі, яке ніколи не набридне. Під час подорожей завжди дізнаєшся щось нове, бачиш нові місця, набираєшся досвіду, та повертаючись додому привозиш величезний багаж вражень. Подорожі це завжди щось нове – новий досвід, нові знайомства.

Подорожі допомагають нам відпочити від побуту, забути про роботу, струсити з себе стрес і проблеми, а також переоцінити своє життя. Відвідуючи інші країни або міста, відпочиваючи на курортах, плескаючись в теплому морі, ми по-новому оцінюємо світ, а також краще пізнаємо себе. Лише в подорожах виходить повністю розслабитися, відкритися і впорядкувати свої думки.

Для туриста кожна нова подорож – це як маленьке життя. У ній можна дозволити собі стати іншим, спробувати щось нове і навіть перебороти свої страхи. А ще це неймовірний досвід, який впливає на нас. Вирвавшись з рутини, ми можемо прийняти важливе для себе рішення і круто змінити своє життя.

Також читайте:   Фото Ялта. Частина перша.

Маю мрію відвідати настільки багато країн, наскільки це буде можливо, побачити кожен клаптик нашої планети, відчути культуру та атмосферу кожної країни.

Сфера обслуговування є для комунікабельних та активних людей. Варто розуміти шо обравши туризм як спеціальність Ви пов’язуєте своє життя з роботою з людьми та комунікацією з клієнтами. Працюючи в туристичній сфері будьте готові до подорожей, приготуйтесь до того, що ви повинні бути легкими на підйом. Також Ви повинні завжди бути в курсі останніх новин не тільки в Україні, а й в усьому світі, знати політику та культуру кожної країни.

До кінця 2019 року туристична галузь в Україні, та й загалом у цілому світі стрімко розвивалась, проте пандемія COVID-19, а тепер і воєнні дії на території України частково знівелювали попередні досягнення в сфері туризму, проте українці продовжують подорожувати й попри воєнні дії та закрите небо, виїзний та внутрішній туризм не стоїть на місці. Туроператори та турагенти нашої країни спрямовують багато зусиль на відновлення туристичної галузі в країні.

Тому як би не здавалась що туризм втратив свої перспективи розвитку – це не так. Наша країна потребує високваліфікованих спеціалістів, які працюватимуть на відновлення туристичного потенціалу нашої країни. Після нашої перемоги в нас є ще багато ідей для покращення і вдосконалення туристичної галузі.

Автор статті: Марта Лосик.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*