Як обміняти старі лампочки на енергоощадні LED-лампи. Подача замовлення - Блог про Львів

Як обміняти старі лампочки на енергоощадні LED-лампи. Подача замовлення

Лампи

Не треба зайвий раз говорити про те, що клята росія ніяк не вступиться з наших земель. Вони вже всіх так дістали, що нарешті мають здохнути й більше про них ніхто не буде чути.

Звичайно, це буде колись, а поки що ж розповідаю про реалії сьогодення. Після того, як ракетними ударами було зруйновано багато електричних підстанцій виник дефіцит зі світлом. Реально був період коли ми змушені були сидіти без нього, економити й навіть користуватися генераторами. Хто б міг собі подумати, що в 21 столітті такі речі можливі? А таки можливі.

Слава Богу, Слава ЗСУ, слава електриками і всім, хто причетний до відновлення подачі електроенергії в домівки, що світло нарешті стабілізувалося, дефіциту немає й можна спокійно прийти додому й бути з ним. Але, але і ще раз але. Це поки що, адже невідомо що у майбутньому очікувати від ворога.

Щоб хоч якось допомогти з економією електроенергії Україні Євросоюз вирішив допомогти нашій державі. У чому суть проєкту?

Масова заміна старих ламп на енергозберігаючі дозволить знизити споживання електрики на 7-10% у моменти пікового навантаження на енергосистему.

Доступними для обміну є два типи ламп: із більшим та меншим цоколями.

Також читайте:   Газони і боротьба з рагулями

Енергоефективні лампи, які держава обіцяла видавати українцям в обмін на старі лампи розжарювання, вже доступні. Пунктами видачі для них від сьогодні стала “Укрпошта”. Йдеться про 5 безкоштовних ЛЕД-світильників в одні руки. Загалом держава планує видати до 50 млн ламп, аби полегшити навантаження на енергосистему країни.

Що ж, сусіди, знайомі автору цих рядків багато говорили про обмін. Спробую і я це зробити. Записатися у чергу можна через додаток «Дія» або ж ви можете просто піти на «УкрПошту» і там у режимі живої черги отримати нові лампи. Останній варіант я зразу відкинув адже у чергах стояти ніхто не збирається. Та й кажуть ламп не дуже то зараз є. Краще все-таки ригатися через «Дію».

Заходжу у додаток, обираю послуги, обмін лампочок, контактний телефон, обираю відділення Укрпошти, тип лампочок (грушоподібна з маленьким цоколем (модель IDST LED 40W P45 E14 WW FR ND) та грушоподібна зі стандартним цоколем (модель ATR LED 400lm A60 E27 830 FR ND 1PF/10) ), кількість і підтверджую замовлення.

Все зробив, мені видає звістку що ваш запис у процесі обробки. Хмм, цікаво через скільки часу він зміниться. Очікуємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*