«Галицька здоба» перервала серію поразок - Блог про Львів

«Галицька здоба» перервала серію поразок

Галицька здоба перемагає

Це відбулося в поєдинку 13-ого туру, який підопічні Сергія Тригубця провели минулої суботи. Після серії поганих результатів (шість поспіль поразок – авт.) на поєдинок проти «Меркурія» гравці «Галицької здоби» вийшли з одним бажанням – здобути три залікові бали й покинути низи турнірної таблиці. За негативного ж результату «червоно-жовті» могли опуститися на останнє місце.

Розпочав гольову феєрію у матчі Богдан Стефанків, який вдало замкнув зусилля своїх партнерів, а саме Гамлета Асатряна та Сергія Тригубця. На початку другої половини згадуваний вище Тригубець подвоює рахунок у грі. Тут ще «коуч» номінальних господарів майданчику знімає голкіпера й через деякий час завдяки грі в п’ять польових гравців Юрій Хорош скорочує відставання в рахунку. Але, не більше.

У день суботи нашій команді вдавалося фактично все. Добре грав воротар, створені моменти гравці реалізовували. Особливо феєрив капітан Богдан Стефанків, про якого з його блідою грою почали трохи забувати. Нагадав про себе, адже зумів записати в свій актив покер. Ще по забитому м’ячу в активі Коваля Андрія й Тарасовича Тараса. Останній, до слова, у цей день святкував день народження з чим його й вітаємо.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо грає в суху нічию з Манчестер Сіті

У підсумку впевнена, на цей раз закономірна перемога ФК «Галицька здоба» – 7:3, яка дозволила нашій команді переміститися на шосту сходинку в таблиці.

На звання кращого гравця поєдинку за версією клубної пресслужби претендував граючий тренер «пекарів», але остання обрізка після якої забили гол у наші ворота звела все нанівець. Богдан Стефанків – кращий у складі ФК «Галицька здоба». А ось у «Меркурія» варто виділити Юрія Хороша.

Насамкінець публікуємо склад «червоно-жовтих» у матчі, який вже історія:

Воротар: Марухняк,
Вінгери: Тарасович, Асатрян, Коваль, Тригубець, Янів, Богданов, Стефанків, Піхлик, Яблонський.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*