«Галицька здоба» проведе спаринг із ФК «Енергія» - Блог про Львів

«Галицька здоба» проведе спаринг із ФК «Енергія»

Нова форма

Завтра, 11 березня, на футзальний клуб «Галицька здоба» очікує черговий виклик. Виклик не простий – у лиці трьохразового чемпіона, п’ятиразового володаря Кубка України, учасника Екстра-ліги футзального клубу «Енергія».

Напередодні команди домовилися про спаринг. Гра хоч і буде товариською, але тим не менше інтерес до неї є й не малий.

Історія протистоянь

За весь час існування колективів ФК «Галицька здоба» та ФК «Енергія» зустрічалися тричі. Дві перемоги в активі підопічних Валерія Легчанова. Ще в одному матчі команди розійшлися миром.


ФК «Галицька здоба» – ФК «Енергія» – 3:5

Голи: Школьний, А. Борсук, Радевич.

Останнє з них відбулося 27 травня 2022 у рамках благодійного турніру «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ». Команди зустрічалися на стадії групового турніру й цей поєдинок завершився перемогою «зелено-білих» – 5:3.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Енергія» – 1:1, по пен. 3:4.
Гол: Школьний.

Буквально перед тим, 16 квітня, як ФК «Енергія», так і ФК «Галицька здоба» взяли участь у ще одному благодійному турнірі, який проходив у смт. Карачинів і смт. Івано-Франкове. І знову ж таки доля звела «червоно-жовтих» та «біло-зелених» на стадії півфіналу. На цей раз напружений поєдинок завершився нічиєю в основний час – 1:1 (гол у «пекарів» – Школьний), а у серії пенальті сильнішим виявився суперник.

Також читайте:   Футзал. Підготовка команди Енергія-Тайм до сезону.

ФК «Енергія» – ФК «Галицька здоба» – 2:0

Прем’єрне ж протистояння відбулося 14 серпня 2021 року. Тоді наша команда вперше зіграла на міжсезонному кубку «LVIV OPEN CUP 2021». Команди теж зустрілися на стадії групового турніру й «вікторія» була на боці суперника – 2:0.

Новий матч, нові цілі, а вони:

– в «енергетиків» – підготуватися до вирішальних матчів Екстра-ліги України;
– у «пекарів» – підійти у всеозброєнні до першого поєдинку 1/8 фіналу Кубка України проти луцького ФК «Любарт».

Насамкінець додамо, що старт завтрашнього протистояння між «пекарями» та «енергетиками» заплановано на 12 годину. Місце – зал «Боско-Арена».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*