Кубок України. ФК «Любарт» – ФК «Галицька здоба». Анонс - Блог про Львів

Кубок України. ФК «Любарт» – ФК «Галицька здоба». Анонс

Любарт - Галицька здоба

22 березня, у залі луцької ОДЮСШ (вул. Шевченка, 3) відбудеться одне із протистоянь 1/8 фіналу Кубка України з футзалу. У матчі №1 між собою зустрінуться господарі ФК «Любарт» та ФК «Галицька здоба».

Окрім того, що це буде свого роду дербі, так ще й переможцю двобою буде подарунок у вигляді виходу у Фінал Восьми, який відбудеться в квітні місяці.

Нашого майбутнього суперника футзальний клуб «Любарт» особливо представляти не варто, адже із командою Дмитра Пасічника «пекарі» неодноразово зустрічалися у змаганнях як національного, так і місцевого рівнів. «Свіжий» приклад – зимова першість Суперліги Львівщини, де команди зіграли між собою двічі. У поєдинку першого кола перемогу здобули «князі» – 4:1, а вже у матчі-відповіді переможця так і виявлено не було – 0:0.

На черзі новий виклик, 1/8 фіналу змагань за національний трофей.

До цієї стадії змагань команди йшли наступним чином:

ФК «Любарт»

На стадії першого попереднього етапу підопічні Назара Бугайчука спершу схрестили зброю із рівненським клубом АВ «Метал Груп». Вдома «князі» розписали мирову – 1:1, а вже у залі рівненської ДЮСШ №4 мінімально перемогли – 2:1.

Також читайте:   Володимир Крупчук: "Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України"

Наступний етап і тут у суперники «червоно-чорним» потрапляє ще одна львівська команда «Nice Guys». Тут все вирішилося в першому поєдинку, де гравці «Любарта» на власному майданчику впевнено перемогли – 5:0. У матчі-відповіді «хороші хлопці» нав’язали боротьбу супернику, але на все що спромоглися, так це поступитися мінімально – 1:2.

ФК «Галицька здоба»

«Червоно-жовті» у першому попередньому етапі за сумою двох поєдинків здолали ужгородський колектив «УжНЕТ». Як вдома, так і в гостях підопічні Сергія Тригубця були сильнішими – 10:1 та 6:1, відповідно.

У другому ж раунді у ще одному західному дербі «пекарі» здолали чернівецький колектив «Урожай-Сітка-Захід». Матч у Львові завершився «вікторією» нашої команди – 3:1. У поєдинку ж відповіді команди переможця так і не виявили – 1:1.

На черзі новий виклик і хороша нагода і на далі писати історію, адже, як відомо, до сезону 2022/2023 далі другого раунду ФК «Галицька здоба» не доходив.

Насамкінець додамо, що старт першої серії протистояння заплановано на 12 годину 30 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*