Луцьк та Житомир залишилися без залів - Блог про Львів

Луцьк та Житомир залишилися без залів

Зал у Славуті

На жаль, у нас стає менше футзальних арен. Спочатку без футзалу залишився ТРЦ “Адреналін” у Луцьку. Там свого часу відбулись два Всеукраїнських фінали Аматорської футзальної ліги України.

Протягом кількох останніх років була збільшена кількість футзальних майданчиків – там були три тарафлексових майданчики та один паркетний. Окрім того, навіть був зроблений маленький майданчик для зовсім юних вихованців ФК Любарт. Окрім того, сам факт кількох майданчиків навіть дозволяв проводити матчі дитячо-юнацьких чемпіонатів України на двох майданчиках з двома коментаторами. Але, на жаль, ситуація там змінилася ще на початку сезону…

А ще тепер у Житомирі не буде ФОКу, який за майже вісім років став головною футзальною ареною міста. На цій арені Житомир двічі приймав Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України. Більше того – на майданчику ФОКу свої матчі в Екстра-лізі проводив “ІнБев”. Окрім того, там була зроблена окрема коментаторська кабінка, де можна ьуло коментувати матчі з повторами (а оператори у Житомирі – справжні професіонали своєї справи!!!). Тепер усього цього, на жаль, не буде. Не буде ФОКу, не буде там футзалу. Буде крамниця…

Також читайте:   Футбол. Збірна України без проблем перемагає Ізраїль (відео)

На жаль, це великий удар по футзальних амбіціях як Луцька, так і Житомира. У Луцьку футзал протягом кількох останніх років був на підйомі. А у Житомирі є свої футзальні традиції, які були закладені давно, ще з часів виступів “Контингенту” у Вищій лізі чемпіонату України.

На жаль, зараз навряд чи хтось займатиметься цим питанням, оскільки в Україні йде війна з одвічним запоребриковим ворогом. Але після нашої перемоги, думаю, питання арен у Луцьку та Житомирі будуть актуальні. Тим більше, футзальні вболівальники в цих містах хочуть бачити своїх представників у Екстра-лізі. Тому, наразі будемо сподіватись, що після нашої перемоги у Луцьку та Житомирі будуть нові арени, і це сприятиме подальшому розвитку футзалу в цих регіонах.

На фото зал ФК “Славута”.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*