Модні жіночі кросівки 2023 - Блог про Львів

Модні жіночі кросівки 2023

Модні жіночі кросівки 2023

Модні кросівки у різноманітних варіаціях не втрачають своєї актуальності та стають невід’ємною частиною стилю кожної модної жінки. Цього сезону дизайнери представляють чимало новинок, серед яких можна знайти як універсальні кросівки жіночі для повсякденного використання, так і більш екстравагантні моделі для створення яскравих образів. Поговоримо про найпопулярніші моделі жіночих кросівок 2023 року, які точно стануть головними трендами в модній індустрії наступних сезонів.

Топ-4 трендів жіночих кросівок

Цього року в тренді будуть яскраві та неординарні дизайни кросівок. Велику популярність отримають кросівки з незвичайними принтами, яскравими кольорами та малюнками. Також актуальними залишаються моделі з високою підошвою, що дарують комфорт та ефект візуального збільшення зросту. Ці та інші стильні жіночі кросівки можна замовити в Інтернет-магазині Vitto Rossi. А зараз розглянемо 4 найяскравіших тренди 2023 року.

Монохромні моделі в яскравих кольорах

Одним з головних трендів 2023 року стануть кольорові монохромні кросівки. Це моделі, в яких верх та підошва мають один колір, але можуть відрізнятися відтінком чи матеріалом. Найпопулярніші кольори:

  • рожевий;
  • жовтий;
  • зелений;
  • фіолетовий;
  • червоний.

Такі моделі підходять для будь-яких повсякденних ситуацій та легко поєднуються з одягом різних кольорів і фасонів, проте не позбавляють імідж неповторного шарму.

Модні жіночі кросівки 2023

Ретро-стиль

Тренд на кросівки в стилі ретро зберігає свою популярність і надалі. У новому сезоні дизайнери продовжують відтворювати класичні моделі кросівок, використовуючи різні матеріали та кольори, щоб підкреслити індивідуальність кожного виробу. Очікується більше сучасних інтерпретацій ретро-стилю, які поєднують у собі традиційні форми з новітніми технологіями та інноваційними матеріалами.

Кросівки в стилі ретро можна комбінувати з різними стилями одягу, від спортивного до повсякденного, тому вони залишаються улюбленим вибором для багатьох модниць і модників.

Оригінальні принти

Тренд на кросівки з принтами дає можливість виразити свою унікальність та індивідуальність через взуття. Актуальні принти:

  • тваринні;
  • квіткові;
  • геометричні;
  • абстрактні.

Беріть на озброєння кросівки зі своїм улюбленим принтом і додайте яскравості у свій гардероб.

Модні жіночі кросівки 2023

Масивні Ugly Sneakers

Ugly sneakers, або так звані «брутальні» кросівки, характеризуються масивною та незвичною формою, яка зазвичай є віддаленою від класичних силуетів спортивного взуття. Ці кросівки стали справжнім об’єктом бажання серед любителів моди, адже вони не тільки мають ефектний вигляд, але й забезпечують комфорт та зручність під час ходьби. Зазвичай вони мають багатошарову підошву, яка додає додаткової амортизації, що робить їх ідеальним вибором для активного способу життя.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*