На що звернути увагу при купівлі ліків онлайн - Блог про Львів

На що звернути увагу при купівлі ліків онлайн

Інтернет-аптека

Інтернет-аптеки є достатньо новим сервісом, проте вони швидко набувають популярність. Аптека, яка працює в онлайн-режимі дозволяє заощадити час на придбання необхідних ліків, а також робить купівлю більш вигідною. Про правила пошуку та користування онлайн-аптеками ми розповімо в цій статті.

Переваги онлайн-аптеки

Найважливіша перевага купівлі ліків онлайн — цілодобовий режим роботи. Оформити замовлення можна в будь-який зручний час і отримати його протягом 2 діб в обраному аптечному пункті поза чергою, чи замовити доставку поштою. Варто зауважити, що рецептурні препарати доступні до отримання лише методом самовивозу. Оплата здійснюється при отриманні готівкою чи банківською карткою.

Позитивними сторонами також є:

  • розширений асортимент продукції — містить специфічні медикаменти, товари для мам та дітей, вітаміни, БАДи, гігієнічну та косметичну продукцію, прилади та засоби медичного призначення;
  • гнучка цінова політика — крім акцій та знижок, онлайн-аптеки пропонують всі ліки за нижчою ціною завдяки мінімізації витрат на їх функціонування;
  • можливість вивчення інформації та порівняння — полегшує процес вибору ліків, якість та вартість яких найкраще задовольняє потреби покупця.

Для пошуку необхідних препаратів достатньо скористатися рядком для введення назви чи фільтрами, що дозволяють відсортувати товари за категорією, виробником чи формою випуску.

Як знайти надійну Інтернет-аптеку

Перш ніж замовляти ліки онлайн, необхідно впевнитися в надійності постачальника. Для цього варто перевірити:

  1. Наявність дозвільної документації. Охоплює сертифікати якості продукції, а також ліцензію на ведення фармацевтичної діяльності. Останню можна перевірити на сайті Держлікслужби, посилання на який розташоване на головній сторінці аптеки https://apteka-ds.com.ua/.
  2. Відгуки про мережу на сторонніх сайтах. Недобросовісні постачальники можуть видаляти негативні коментарі користувачів на власній сторінці, однак вони не мають такої можливості на інших інтернет-ресурсах.
  3. Якість та зрозумілість інтерфейсу. В гарній аптеці можна оформити замовлення за декілька хвилин завдяки фільтрам пошуку.

Важливим критерієм вибору також є можливість консультації із фахівцем в режимі онлайн чи за телефоном. Провізор допоможе вибрати ліки згідно з рекомендаціями лікаря, а за необхідності — знайти їх аналоги.

аптека онлайн

Перевагу варто віддати мережевим компаніям, офлайн-аптеки яких є у вашому населеному пункті. Таким чином можна переконатися в дотриманні вимог зберігання продукції медичного призначення та отримати товари за короткий проміжок часу. Обов’язково перевіряйте терміни придатності при отриманні замовлення – таким чином вдається захистити себе від невдалого придбання.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*