Перевірений посередник – гарантія успішного відкриття бізнесу в іншій країні - Блог про Львів

Перевірений посередник – гарантія успішного відкриття бізнесу в іншій країні

відкриття бізнесу в іншій країні

Якщо є бажання і стартовий капітал, то розпочати бізнес можна у будь-якій країні, причому для цього навіть не обов’язково оформляти візу та фізично перетинати кордон. У боротьбі за іноземних інвесторів європейські, азіатські країни та США спрощують умови реєстрації фірм, зокрема, дозволяють вирішувати безліч формальностей дистанційно. Відкрити офшорне чи оншорне підприємство можна двома способами: самостійно чи з допомогою посередника. У цій статті ми розглянемо особливості взаємодії з юридичними фірмами та допоможемо знайти партнера з оптимальними умовами співробітництва.

Плюси співпраці з професійними юристами

Зіткнувшись із необхідністю пошуку надійного посередника та оплачувати послуги юристів, багато бізнесменів починають думати, що набагато простіше і вигідніше буде відкрити компанію в ПАР, Гонконгу, країнах ЄС чи США самостійно. Завдяки інструкціям на сайтах та онлайн-перекладачам справді можна розібратися в порядку дій та базових вимогах до документів. З іншого боку, інформація представлена в Інтернеті не в повному обсязі, тому є ризик десь помилитися, до того ж, на вивчення законодавчої бази доведеться витратити багато часу.

Юридична підтримка дозволяє уникнути складної підготовки та дає можливість за кілька днів або тижнів (залежить від країни, виду діяльності та організаційно-правової форми юридичної особи) зареєструвати компанію та почати заробляти. Додаткові плюси співпраці з професіоналами на кшталт адвокатського об’єднання “Lawrange”:

  • відсутність необхідності особистої участі у процесі подання документів та взаємодії з державними структурами;
  • вибір вдалого режиму оподаткування;
  • пришвидшене отримання додаткових дозвільних документів;
  • оптимізація витрат завдяки правильному заповненню паперів з першого разу;
  • широкий спектр додаткових послуг, включаючи пошук та оформлення працівників, оренду офісу та відкриття банківського рахунку.

Як працює надійна юридична компанія

Незважаючи на велику кількість бажаючих відкрити офшорний рахунок онлайн та заснувати власний бізнес за кордоном, в Україні існує не так багато компаній, які здатні задовольнити високі запити підприємців. Серед них – адвокатське об’єднання Lawrange, яке має представників у всіх популярних юрисдикціях, включаючи ОАЕ, Делавер, Гонконг, Португалію, Німеччину, Швейцарію тощо. За період роботи компанія сформувала базу постійних клієнтів та отримала десятки позитивних відгуків, що говорить про її надійність та здатність справлятися із завданнями різного ступеня складності.

Характерними особливостями надійних юридичних фірм-посередників можна назвати:

  1. Адекватне ціноутворення.
  2. Виконання всього спектру взятих на себе зобов’язань.
  3. Дотримання термінів виконання поставлених клієнтом завдань.
  4. Безкоштовна консультативна підтримка протягом усього періоду співробітництва.
  5. Висока кваліфікація та досвідченість персоналу.
  6. Комплексний сервіс.
Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*