Реєстрація компаній на Британських Віргінських островах у 2023 році - Блог про Львів

Реєстрація компаній на Британських Віргінських островах у 2023 році

Британські Віргінські острови

Британські Віргінські острови (коротка назва BVI, БВО) – це залежна частина Британії, яка вважається однією з найпопулярніших офшорних юрисдикцій всього світу. Не зважаючи на те, що наразі на островах діє вимога реальної присутності компанії (сабстенсу), і назвати цю зону класичним офшором вже неможливо, юрисдикція все одно створює вигідні умови для бізнесу.

БВО не намагалися чітко дотримуватися вимог Європейського Союзу щодо зміни законодавства, натомість постаралися знайти ідеальний компроміс між вимогами Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та бажаннями інвесторів. Враховуючи всі позитивні моменти, реєстрація BVI допомагає створити належні умови для заснування та розвитку бізнесу. Тому навіть не зважаючи на сабстенс, Британські Віргінські острови залишаються вигідними для бізнесменів. Влада островів віднайшла ідеальний баланс між комфортними умовами для створення бізнесу та вимогами всесвітніх організацій.

Як проходить реєстрація компанії: особливості та умови

Для початку потрібно знайти відповідну компанію, яка допоможе здійснити процедуру реєстрації. Azola Legal – найкращий варіант. Щоб зареєструвати офшорну компанію, на BVI треба пройти декілька етапів:

  1. Компанія проводить консультації та оцінює бізнес клієнта.
  2. Обрання назви компанії.
  3. Підготовка та збір необхідних документів.
  4. Формування статутного капіталу.
  5. Оплата зборів.
  6. Реєстраційні процеси.
  7. Підготовка корпоративного пакету документів щодо компанії.

Щоб відкрити компанію на Британських Віргінських островах, необхідно підготувати такі документи:

  • 3 варіанти назв для компанії;
  • опис діяльності майбутньої фірми;
  • паспорт акціонера, директора компанії – державний та закордонний;
  • підтвердження адреси реєстрації акціонера, директора.

Це базовий перелік, тому під час реєстрації можуть запросити додаткові документи.

Реєстрація на BVI без підводних каменів

Для того щоб процедура реєстрації пройшла без проблем та додаткових хвилювань, варто довіряти лише надійним компаніям. Однією з таких є юридична компанія Azola, яка вже не перший рік допомагає українським підприємцям будувати міжнародний бізнес.

Azola пропонує своїм клієнтам вигідні умови та переваги, які виділяють компанію серед інших. Побудувати власний бізнес на Британських Віргінських островах тепер не буде проблемою, адже спеціалісти впораються з цим завданням в найкоротші терміни.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*