У першій серії кубкового протистояння між ФК «Галицька здоба» та ФК «Любарт» переможця не виявлено

Галицька здоба - Любарт

21 березня, у спортивному залі луцької ОДЮСШ відбувся перший поєдинок 1/8 фіналу Кубка України. У так званому дербі між собою зустрілися футзальний клуб «Галицька здоба» та господарі паркету ФК «Любарт».

Наглий дядечко?
Те, що даний матч став справжньою окрасою стадії змагань – це факт, але те, що було до гри у жодні рамки не вкладається. Принаймні в активі чи то, мабуть, у пасиві автора цих рядків вперше. Суть у тому, що пресслужбу «пекарів» та адміністратора клубу по причині чужих людей (як він сказав) не хотіли впускати у зал. Жодні наведені факти, такі як працівники клубу, гості зі Львова його не цікавили. Не знаю хто ти там, охоронець, працівник залу чи просто людина зі совка.
Слава Богу цю ситуацію вдалося вирішити оперативно й наші підписними вже зараз можуть читати цей звіт та згодом післяматчеві інтерв’ю.

«Любарт» – «Галицька здоба» – завжди цікаво☝️

Даний матч виключенням не став. Нещодавно команди зіграли напружений матч у чемпіонаті Суперліги Львівщини (0:0 – авт.), який переможця не виявив, тепер же «князі» та «пекарі» зустрілися у битві за вихід у Фінал Восьми національного трофею.
Жахливий початок?

Навіть не можу пригадати, коли востаннє «червоно-жовті» так погано грали. Тут навіть змагання Суперліги, які вже історія, ховаються. Вдумайтеся в цифри, до 5 (!) хвилини завдяки голам від Антона Дригульського та Сергія Вишневського господарі паркету вели у два м’ячі, могли забивати ще як мінімум тричі, але щастя було на стороні підопічних Сергія Тригубця. Благо, що вже через хвилину після фіаско капітан Богдан Стефанків один гол відквитав й потрохи команда зі Львова почала приходити до тями. Ну, а ближче до початку другої двадцятихвилинки стала повноправним господарем становища.

Також читайте:   PARIMATCH Екстра-ліга: символічна збірна 3 туру

Матч, який міг тривати вічність?

Взагалі варто зазначити, що поєдинок вдався обом командам. І навіть не через те, що вдалося забитій як одній, так й іншій два голи, а й через велике бажання перемогти. Все-таки, не кожного дня у «князів» та «пекарів» є нагода потрапити на свято футзалу під назвою Фінал Восьми національного трофею.

Камбек ФК «Галицька здоба»?
Повертаючись до гри, варто зазначити, що відігратися нашій команді таки вдалося. Ближче до середини другого тайму цифри на табло ОДЮСШ вирівняв Богданов Микола. Міг він, а також його партнери здобути перемогу, але не в цей раз. Наш опонент теж не використав велику кількість моментів й напевно нічия – це закономірний результат першої серії протистояння.

Кращі таки воротарі?
Як кіпер лучан Станіслав Горнік, так і львів’ян Василь Марухняк вчора були кращими у складах обох команд. Саме вони неодноразово рятували від пропущених м’ячів, тому саме їм варто завдячувати те, що інтрига протистояння збереглася й все вирішиться 6 квітня. Саме тоді на майданчику «Боско-Арени» відбудеться матч-відповідь.

ФК «Любарт» – ФК «Галицька здоба» – 2:2 (2:1)

ФК «Любарт»: Горнік – Романюк, Мізюк, Сименко, Типців, Кузнєчіков, Сизик, Дригульський, Сеник, Вишневський, Кузьмич, Шклярук, Близнюк
ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Тригубець, Коваль, Яблонський, Чурко, Богданов, Данів, Кушецький, Тарасович, Стефанків
Голи: Дригульський, 3, Вишневський, 5 – Стефанків, 6, Богданов, 32
Попередження: Семенко, 40 – Тарасович, 6.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*