Як створити власні стікери у телеграм? - Блог про Львів

Як створити власні стікери у телеграм?

Стікери у телеграм

Давненько автор цих рядків нічого не писав на тему комп’ютерів. А поговорити є про що.

Для прикладу як Воробус звертався за допомогою до широко розрекламованого штучного інтелекту. Приколи були ще ті. За них розповім якось згодом, а поки ж про телеграм.

Не є секретом те, що ця соціальна мережа вже давно стала однією з найпопулярніших мереж серед українців. А згадайте ще років 5-ть тому її. Що так багато людей тут сиділо? А десять? Та взагалі мало користувався «телегою».

Часи змінилися, змінилися ми з вами, а ще найцікавіше, що вже не ниє люд що нема «кантахтів». Згадайте що відбувалося коли їх закрили. Закрили і добре зробили. Геть кацапів і всяку свиноту з України.

Мене понесло, але швидко вертаюся до вас. Отже, про телеграм. Воробус не може жити без стікерів, смайлів і їм подібним. Тому, при переписці з людьми часто користуюся цими допоміжними засобами.

Якось листаючи чергову переписку натрапив на нетипові смайли. Їх мені надіслав колега. На мої запитання «як він зумів додати себе сюди», він лише посміхнувся додавши, цитую: «все у житті можливо».

Що ж, почав шукати в інтернеті, згодом ще й колега підказав, що це можна зробити за допомогою так званого чат-боту телеграму. Посилання на нього кинув вище.

Також читайте:   Підсумки публікацій на блозі у листопаді 2016 року

Що ще потрібно для створення стікера?

  1. Власне сторінку в телеграм.
  2. Фото.
  3. Фоторедактор.
  4. Креативність.

Заходимо в чат-бот. Вводимо команду «/addsticker» – створюємо назву пакунку, а вже згодом додаємо стікери до даного пакунку.

Опісля на екрані з’являється меседж наступного змісту: Чудово! Тепер надішліть наліпку як файл. Формат може бути PNG або WEBP. Одна зі сторін повинна бути 512 пікселів, інша — 512 пікселів або менше. Бажано, щоб наліпка мала прозорий фон, білий контур та тінь.

Я беру фото, заходжу в будь-який фоторедактор (я юзав програму ACDSEE Pro 2), обрізав фото до необхідного розміру, додав підпис і почав вантажити фото.

Бот мені подякував і за пару секунд з’явилося нове повідомлення – «Дякую! Тепер надішліть мені емодзі, який відповідає вашій першій наліпці».

Додаємо емоцію і за деякий час штучний інтелект мені видав звістку що мої зусилля успішні. Під назвою пакунку «Петро Марічин» з’явилися нові стікери.

До речі, не варто переживати за те, що ваш жарт може комусь не сподобатися. За допомогою підказок як будь-який стікер, так і, загалом, пакунок можна прибрати назавжди.

Нехай щастить.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*