ФК «Галицька здоба» – ФК «Любарт». Прогнози на матч-відповідь Кубка України - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – ФК «Любарт». Прогнози на матч-відповідь Кубка України

Прогнози експертів

Як відомо, 22 березня у Луцьку відбувся перший поєдинок 1/8 фіналу Кубка України, в якому мирову – 2:2 розписали місцевий ФК «Любарт» та ФК «Галицька здоба».

6 квітня на команди очікує матч-відповідь, який і визначить володаря однієї путівки в Фінал Восьми. До речі, жоден із колективів до такої стадії ще не доходив. Можна не сумніватися, що дане протистояння буде запеклим. Це буде потім, а поки ж напередодні відомі футзальні люди поділилися своїми прогнозами на це протистояння.

Кузь Тарас, капітан ФК «Енергія»:

«Думаю, що буде дуже напруження гра, а перемогу здобуде «Галицька здоба» з мінімальним рахунком – 3:2. Все-таки, фактор домашнього майданчик має надати «пекарям» перевагу».

Степанюк Сергій, ексгравець ФК «Любарт», ФК «Галицька здоба»:

«Так, як дві останні гри між цими суперниками в різних змаганнях не виявили переможця, тож і третя гра також закінчиться нічиєю. Ну, а вихід у наступний раунд буде розіграно у серії післяматчевих пенальті, у яких переможе та команда, яка більш на це заслуговує».

Ременець Андрій, гравець ФК «Nistru» (Молдова):

«Мінімальна перемога «червоно-жовтих». Саме таким є мій прогноз на цю гру. Після виїзних -2:2 рідні стіни мають допомоги команді зі Львова».

Також читайте:   Підсумки виступу Локомотива в елітному раунді Кубка УЄФА

Косюра Андрій, журналіст газета «Спортивка»:

«Добре знайомий із цими командами, адже наше видання не один раз освітлювало цей вид спорту. Щодо прогнозу, то важко когось виділити, але ж все ж віддаю мінімальну перевагу «здобі» – 2:1».

Корпош Руслан, ексголова АМФВО:

«Доволі цікавим виявилося протистояння у Луцьку: «Любарт» вигравав, а згодом вже «Галицька здоба» увімкнулася та зуміла вирівняти рахунок.

Гадаю поєдинок у Львові стане святом футзалу і на матч-відповідь 1/8 обидва колективи налаштуються ще краще. Для лучан львівський зал не стане у повній мірі чужим через їхню участь у місцевій Суперлізі Львівщини. Проте, вважаю, що буде знову бойова нічия, а доля матчу вирішиться у шестиметровій лотереї. Зважаючи на склади команд, де обидва тренери чудово знайомі із можливостями усіх персонажів, гра буде із доброю перчинкою».

Вахула Роман, “АЗС УС” (Польща):

«Для «пекарів» – хороший результат на виїзді з хорошою командою. Думаю, що «червоно-жовті» при своїх вірних вболівальниках і на своєму майданчику здобудуть позитивний результат. Тому, прогнозую вихід у наступний раунд ФК «Галицька здоба».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*