Футзальне “ПСЖ”. Реально чи утопія? - Блог про Львів

Футзальне “ПСЖ”. Реально чи утопія?

ПСЖ

Напередодні у багатьох країнах відзначався день дурня. Або, як у нас він називається, день сміху. І в такі дні останніми роками з’явилась така традиція – постити жартівливу інформацію у соцмережах. І це, до речі, не обійшло стороною і світовий футзал.

Зокрема, напередодні французькі (а потім і індонезійські) футзальні пабліки поширили такий першоквітневий жарт, що у структурі гранда французького футболу “Парі Сен-Жермен” з’явиться футзальна команда. Звісно, оскільки це було 1 квітня, то така інформація була жартівливою.

Однак, насправді, як то кажуть, у кожному жарті є лише крихта жарту. Насправді було би цікаво подивитись на створення футзальної команди “ПСЖ”. Гандбольна команда “ПСЖ” є, вірно? І вона виступає у гандбольній Лізі чемпіонів. Так чому ж тоді не створити і футзальну команду у структурі “ПСЖ”? Враховуючи те, що на футзал у Франції люди ходять, а сама Франція є одним з кандидатів на проведення Євро-2026, такий хід був би дуже цікавим, погодьтесь. І футзальні матчі на арені “Берсі” – це було би дуже цікаве видовище. А паризьке дербі зі “Спортінгом” (так, якщо хтось не знав – у Парижі теж є “Спортінг”, і емблема у нього схожа на ту, яка є у португальських одноклубників, тільки всередині замість лева – Ейфелева башта. – А. Т.) було би дуже шикарним.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Олімп 4:14 V.M.X (команда Воробуса впевнено перемагає)

Варто нагадати, що у 2022 році представник Франції, “ACCS Футзал”, вперше зіграв у “Фіналі чотирьох” футзальної Ліги чемпіонів, замінивши там російську “Тюмень”. Щоправда, тоді “ACCS Футзал” був вже без Хесуса Веласко на тренерському містку та Карлоса Ортіса, але з Рікардіньйо. Але “ACCS Футзал” вже не існує, проте варіант з футзальним “ПСЖ”, за умови зацікавленості власників клубу, виглядав би непоганим варіантом. Згодні?

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*