«Галицька здоба» у Фіналі Восьми Кубка України - Блог про Львів

«Галицька здоба» у Фіналі Восьми Кубка України

Фінал 8

Це стало відомо після того, як «пекарі» на власному майданчику здолали ФК «Любарт» – 3:1.

Як відомо, у першому матчі, який відбувся в Луцьку команди переможця не виявили (2:2 – авт.). То ж у матчі-відповіді команди фактично розпочинали все з початку. Хіба що плюсом для нашої команди було те, що ми грали за підтримки своїх фанів.

Розпочали гру краще гравці «Галицької здоби». Буквально шквал атак полетів на ворота суперника. Зокрема, просто вбивчий момент мав Назарій Данів, але з вигідної позиції не влучив у ворота. Відсидівшись в обороні, гості з Луцька потрохи вирівняли гру й ближче до середини тайму навіть стали домінувати на майданчику «Боско-Арени». Чудові нагоди відкрити рахунок мали Олександр Сименко, Владислав Сизик та добре відомий львівській публіці Ігор Тимців, але спершу поперечина зіграла за нас, а вже згодом голкіпер «червоно-білих» Василь Марухняк був на висоті.

Перший же гол відбувся під кінець першої двадцятихвилинки. Вийшов він дещо курйозним. Спершу після виходу «3 в 1» з вбивчої позиції не влучає Тарас Тарасович, але Роман Москалик з другої спроби таки заштовхує «шкіряного» в сітку воріт «Любарта» – 1:0. Саме за мінімальної переваги господарів паркету команди й пішли на відпочинок.

Після нього майже 9-ть хвилин команди грали без моментів, аж до поки Богдан Стефанків рахунок у зустрічі не подвоїв. Капітан «пекарів» вдало зіграв на добиванні.

Звісно, що у плани підопічних Назара Бугайчука поразка не входила, то ж вони кинули всі сили аби відігратися. Від того й зросла кількість фолів, адже кону була путівка в Фінал Восьми. Як наслідок, на 33-й хвилині в активі обох команд було по п’ять (!) командних фолів. А на 34-й лучани заробили й шостий. Бити дабл-пенальті пішов Сергій Тригубець, але пробив дуже невдало.

Також читайте:   Чемпіонат України U-15 (Вища ліга): хто є хто? Частина 2

Тут же «Любарт» йде у ва-банк, знімає воротаря й на декілька хвилин закриває нашу команду в своїй штрафній. Момент за моментом втрачає суперник. Ну, а зняв питання про переможця гри й протистояння Микола Богданов, який на 40-й хвилині відправив м’яч у пусті ворота.

Гості з Луцька таки зуміли забити гол престижу. Сталося це на останній хвилині зустрічі. Знову ж таки після розіграшу п’ятого польового гравця відзначився Дмитро Романюк.

3:1 – перемога ФК «Галицька здоба» в зустрічі й перемога в дуелі з «Любартом». Ця звитяга дозволила «червоно-білим» вийти у Фінал Восьми, який 27-30 квітня відбудеться в одному з міст Західної України. Якому саме дізнаємося вже незабаром.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Любарт» – 3:1 (1:0)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Тригубець, Коваль, Богданов, Кушецький, Данів, Тарасович, Стефанків, Яблонський, Москалик, Чурко

ФК «Любарт»: Горнік – Романюк, Мізюк, Семенко, Матвійчук, Кузнєчіков, Сизик, Дригульський, Тимців, Вишневський, Кузьмич, Шклярук, Семенюк

Голи: Москалик, 20, Стефанків, 29, Богданов, 40 – Романюк, 40

Попередження: Данів, 31 – Романюк, 26, Мізюк, 34

Кращі гравці за версією пресслужби: Марухняк Василь – Сименко Олександр.

P.S. ФК «Галицька здоба» висловлює подяку своїм фанам за несамовиту підтримку, яку вони надали на протязі усього поєдинку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*