«Галицька здоба» у змаганнях АФЛУ. Підсумок першого ігрового дня - Блог про Львів

«Галицька здоба» у змаганнях АФЛУ. Підсумок першого ігрового дня

Фінал 8

Сьогодні, 21 квітня, у залах «Боско-Арена» (м, Львів) та «Arena» (м. Винники) стартували змагання Аматорської футзальної ліги України. Серед 16-ти команд, які ведуть боротьбу за перемогу в турнірі є й футзальний клуб «Галицька здоба».

Як відомо, за підсумками жеребкування «пекарі» потрапили до групи «D», де разом із хмельницьким «Динамо-ГУНП», ФК «Славута» (м. Славута, Хмельницька область) та ФК «Урожай-Сітка-Захід» (Чернівці) визначали команду-невдаху першого ігрового дня, яка вже завтра поведе боротьбу за «Кубок Надії» та тріо, яке у ще одному груповому етапі визначить команди, які зіграють у «Gold», «Silver» та «Bronze» дивізіонах.

Розпочалося все для нашої команди матчем проти західних сусідів – команди з Хмельницького. Напружений поєдинок, в якому гра тривала до голу однієї з команд завершився мінімальною перемогою «червоно-жовтих». Перемогу команді зі Львова приніс гол капітана Богдана Стефанківа, який відзначився влучним ударом під кінець зустрічі.

«Динамо-ГУНП» – ФК «Галицька здоба» – 0:1 (0:0)

«Динамо-ГУНП»: Ліпчинський, Грицик, Щасливий, Шляховий, Сохорук, Березовський, Заєць, Сторожук, Соколюк, Федорко, Середюк, Сулима, Якубов

ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Асатрян, Богданов, Дяк, Кушецький, Стефанків, Тригубець, Яблонський

Гол: Стефанків, 23

Попередження: Федорко, 18

Експерименти Сергія Тригубця ледь не зіграли з ним злий жарт. Тим більше, що гра проти ФК «Славута» стала для ФК «Галицька здоба» 800 (!) в історії клубу. Благо, що сам граючий тренер зумів врятувати команди від поразки, коли до кінця гри залишалося 24 (!) секунди.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Славута» – 1:1 (0:1)

Також читайте:   Україна (жінки) – Словаччина (жінки) – 8:1

ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Асатрян, Богданов, Дяк, Кушецький, Стефанків, Тригубець, Яблонський

ФК «Славута»: Антонюк, Баландюк, Денисюк, Зеленкевич, Самойлюк, Сіліщев, Федорчук

Голи: Тригубець, 24 – Зеленкевич, 3

Попередження: Марухняк, 24 – Денисюк, 24

Останній поєдинок першого ігрового дня для «червоно-жовтих» став справжньою окрасою. Для ФК «Галицька здоба» та, особливо, для ФК «Урожай-Сітка-Захід» особливого турнірного значення не мали, то ж команди вирішили порадувати глядачів голами. На один більше забила наша команда й, у підсумку, перемогла – 3:2. Вирішальний голасо забив голкіпер нашої команди Василь Марухняк, який влучно пробив ударом від своїх воріт.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Урожай-Сітка-Захід» – 3:2 (1:2)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Асатрян, Богданов, Дяк, Кушецький, Стефанків, Тригубець, Яблонський

ФК «Урожай-Сітка-Захід»: Париський, Храпко, Гончар, Куляк, Хан дій, Савчук, Чемерейко, Ткачук, Головачук, Пислар, Янчик, Рибак

Голи: Стефанків, 1, Тригубець, 16, Марухняк, 17 Рибак, 11, Головачук, 12

Попередження: Асатрян, 23

Таким чином, «червоно-жовті» набрали у своїй групі 7 залікових балів і кваліфікувалися у наступний раунд змагань з першого місця. Поєдинки цієї стадії відбудуться вже завтра, 22 квітня. З ким зіграє ФК «Галицька здоба» там та анонс матчів у наступних постах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*