Історія виступів ФК «Галицька здоба» у Всеукраїнському фіналі АФЛУ - Блог про Львів

Історія виступів ФК «Галицька здоба» у Всеукраїнському фіналі АФЛУ

Галицька здоба - Любарт

Вже скоро, а саме 21 квітня у Львові («Боско-Арена») та Винниках («Arena») стартують змагання Всеукраїнського фіналу АФЛУ. Серед 16-ти команд, які вестимуть боротьбу за чемпіонство у Вищій та Першій лігах є й футзальний клуб «Галицька здоба».

Для «червоно-жовтих» подібний турнір буде другим в історії. Рівно два роки тому підопічні Сергія Тригубця вперше зіграли у фіналі АФЛУ. Тоді змагання відбувалися у Запоріжжі й зібрали 21 команду.

«Пекарі» успішно здолали перший груповий етап, де по черзі розписали мирову з МФК «ATHLETIC FUTSAL» – 2:2 та перемогли ФК «Дніпро-Кіровоград» – 4:2.

Вже наступного дня наша команда змагалася у Вищій лізі, але, на жаль нічого протиставити своїм суперникам так і не зуміли. Дві поразки від МФК «Helpix» – 0:5 та «Все для даху» – 4:8 звели нанівець наші амбіції позмагатися за головний трофей.

Також читайте:   Товариський матч. Італія (ж) – Україна (ж) – 2:1

Новий турнір, нові виклики як для досвідчених виконавців, таких як Сергій Тригубець, Андрій Коваль та Богдан Стефанків, так і для молодих вінгерів. Мова у першу чергу йде про Максима Піхлика та Гамлета Асатряна.

Нагадаємо за підсумками жеребкування «пекарі» потрапили до групи «D», де зіграють проти колективів: «Урожай-Сітка-Захід», «Славута» та «Динамо-ГУНП».

Початок першого поєдинку проти хмельничан о 15 годині 40 хвилин.

Автор статті: Прес-служба АФЛУ.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*