Всеукраїнський фінал АФЛУ. Підсумки другого ігрового дня - Блог про Львів

Всеукраїнський фінал АФЛУ. Підсумки другого ігрового дня

АФЛУ

22 квітня у залі «Боско-Арени» продовжилися змагання Всеукраїнського фіналу АФЛУ. Після того, як напередодні футзалісти «Галицької здоби» із першого місця у групі «D» пробилися у друге коло змагань, сьогодні нашій команді довелося зіграти ще дві гри у групі «H». Саме їх результат мав дати відповідь на запитання в якому дивізіоні у вирішальний день змагань зіграє наша команда.

ФК «Галицька здоба» – «Легіон-Суха Балка» – 0:0

ФК «Галицька здоба»: Марухняк , Асатрян, Ляк, Коваль, Кушецький, Піхлик, Стефанків, Тарасович, Тригубець

«Легіон-Суха Балка»: Бондарєв, Порхун, Шойнов, Кранобриж, Боєв, Дяченко, Кокоток, Демченко, Білий, Коваьлов, Нікітченко

Лобовий поєдинок між головними претендентами на путівку в «Gold Division» переможця так і не виявив. Суперника більше влаштовувала нічия й з перших хвилин команда з Дніпропетровщини почала грати від захисту. Гравці «Галицької здоби» з усіх сил намагалися зламати насичену оборону суперника. Проте, зробити так і не вдалося. Будьмо відвертими закономірним підсумком цього двобою мала бути нічия. У підсумку, вона й була зафіксована.

ФК «Галицька здоба» – «Академія Самбір» – 2:1 (1:1)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк , Асатрян, Дяк, Коваль, Кушецький, Піхлик, Стефанків, Тарасович, Тригубець

«Академія Самбір»: Гайдук, Місечко, Сілецький, Касій, В. Коваль, Яджин, Теплий, Космік

Голи: Стефанків, 3, Тригубець, 26 – Космік, 12

Попередження: Дяк, 5, Тригубець, 24 – Яджин, 19, Сілецький, 24

Також читайте:   Підсумки виступу збірної України на Олімпіаді-2012

Аби кваліфікуватися у «Gold Division» підопічним Сергія Тригубця необхідно було перемагати ще одну команду з Львівщини з різницею у 4 (!) м’ячі. Тому, не дивно, що ще у першій 12-тихвилинці наша команда почала використовувати гру з п’ятим польовим гравцем. Досить швидко ця тактика принесла свої дивіденди. Влучний удар на свій рахунок записав один із кращих у складі «пекарів» на цьому турнірі Богдан Стефанків.

Проте, цього було замало. «Галицька здоба» й на далі йшла великими силами вперед, тим самим оголяючи свої тили. Не дивно, що після серії невикористаних моментів команда помилилася у захисті. М’яч у пусті ворота відправив Космік Іван.

За нічийного рахунку команди й пішли на відпочинок, а після нього у «пекарів» стояло завдання вже не так виграти у чотири м’ячі, як просто здобути «вікторію». Команда з Самбора добре тримала оборону й навіть більше – в одному з епізодів могла й вийти вперед, але за «Галицьку здобу» зіграла стійка. Рятівником «червоно-жовтих» став нестаріючий Тригубець. Сергій зігравши у пас з Тарасом Тарасовичем буквально таки розстріляв воротаря команди-суперника.

Перемога, яка дозволила нашій команді кваліфікуватися у «Silver Division», де за вихід у фінал ми знову зіграємо з ФК «Славута».

Автор статті: Прес-служба АФЛУ.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*