Як захистити своє здоров’я під час перебування за кордоном - Блог про Львів

Як захистити своє здоров’я під час перебування за кордоном

туристичне страхування

Коли українці поспіхом виїжджали за кордон, захищаючись від ракетних атак, бойових дій та інших воєнних загроз, тоді мало хто думав про придбання туристичної страховки, оскільки це було абсолютно не на часі. Проте згодом до багатьох прийшло розуміння важливості таких договорів, особливо в ситуаціях, коли йшлося про лікування. Крім того, цей документ дуже потрібний для тих, хто збирається їхати у відпустку за кордон або планує там влаштуватися на роботу.

Як працює туристичне страхування

Страховка для виїзду за кордон покриває різні види фінансових втрат, які можуть виникнути під час подорожі. Термін дії поліса зазвичай становить весь період поїздки. Залежно від умов договору людина може сподіватися на повне покриття на екстрену медичну допомогу під час подорожі. Також застрахованій особі можуть надати амбулаторну допомогу, оплатити медикаменти, перебування в стаціонарній клініці в межах суми, зазначеній у договорі. Якщо придбано договір із розширеними умовами, то у клієнта страхової компанії є можливість отримати компенсацію за скасування та затримку рейсу, втрату багажу або документів.

Зробивши цю невелику інвестицію, людина отримує гарантії того, що вона зазнає великих втрат, якщо в дорозі раптово захворіє. Також у наші непевні часи туристична страховка забезпечує покриття від вірусу Covid-19. Якщо застрахована особа захворіє на цей небезпечний вірус, усі медичні витрати візьме на себе страхова компанія.

Також читайте:   Зимовий похід Воробуса і компанії на гору Парашка. Частина друга

туристична страхівка

Як стати власником туристичної страховки

Для того щоб оформити такий договір, необов’язково знаходитися в Україні. Це можна зробити навіть тоді, коли ви вже виїхали за кордон. Принаймні такі умови пропонує страхова компанія «Арсенал Страхування» (https://arsenal-ic.ua/). Для того щоб стати клієнтом цієї надійної організації й не переживати про оплату лікування під час перебування за кордоном, достатньо зробити кілька простих кроків:

  • порівняти умови різних туристичних страховок. Тут варто звернути увагу на базову та розширену версії. Наприклад, якщо ви плануєте активно проводити свій час, то рекомендується подбати про придбання розширеної страховки;
  • заповнити свої персональні дані в анкеті на сайті;
  • оплатити.

Буквально через 3–5 хвилин необхідний договір буде надіслано на електронну адресу. Вам залишиться зберегти файл на одному з ваших гаджетів. Також важливо відразу записати собі номер телефона Служби медичного асистансу, за яким потрібно телефонувати в разі настання страхового випадку. Досвідчені консультанти вам допоможуть вирішити будь-яку проблемну ситуацію зі здоров’ям.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*