Яким чином використовуються кисневі концентратори - Блог про Львів

Яким чином використовуються кисневі концентратори

свіже повітря

Жодний живий організм не може функціонувати без кисню. Але навіть його недолік може призвести до серйозних наслідків, навіть до набряку мозку.

На жаль, шалений ритм життя сучасних людей не завжди залишає час на прогулянки на свіжому повітрі. Виходом із такої ситуації є покупка в Інтернет-магазині Baldinelli кисневого концентратору для дому. Це медичний пристрій, основною місією якого є виділення молекул О2 із навколишньої атмосфери. Прилад забирає повітря із приміщення, фільтрує його, використовуючи так зване «молекулярне решето», яке затримує молекули азоту. Далі чистий кисень поступає до дихальних шляхів людини через кисневу маску або назальні канюлі.

Абсолютна безпека використання

Якщо порівняти апарат кисневий концентратор з балонами, які використовували у медицині до цього, перший варіант безпечніший, тому що у разі витоку О2 він не сприяє стрімкому поширенню вогню. Завдяки такій особливості вироби знайшли широке застосування у рятувальних військових формуваннях. Прижилися вони і в побутових умовах, де використовуються переважно у якості допоміжного засобу для лікування певних захворювань.

Яким чином можна використати медичний кисневий концентратор

Апарати використовуються в різних умовах і різним чином.

Лікувальні та оздоровчі заклади

У лікарняних стаціонарах, відділеннях реанімації, шпиталях, реанімобілях, сільських та селищних лікарнях використовуються кисневі концентратори від виробника, продуктивність яких сягає від 5 до 10 л/хв.

Профілактичне дихання

Відмінним рішенням для профілактичного дихання є компактний засіб, який виробляє 3-5 літрів оксигену на хвилину. Вже після перших сеансів кисневої терапії пацієнти відзначають, що стали добре висипатися, краще почуватися. Також у них покращується стан волосся та шкіри, нормалізується артеріальний тиск, пропадають ознаки перевтоми.

Також читайте:   Як отримати "COVID-сертифікат" через додаток "Дія", або чергова розминка для шиї

Пінні коктейлі

Останнім часом кисневі коктейлі або, як їх ще називають, «пінка», користуються величезною популярністю. Вони підвищують імунітет, покращують роботу кишківника, виводять з організму токсини, допомагають швидше позбутися зайвих кілограмів. Насолодитися пінним напоєм можна як у кисневому барі, так і приготувавши його в домашніх умовах. Для цього достатньо замовити кисневий концентратор із продуктивністю від 3 л/хв.

Особливості вибору

Купуючи домашній кисневий апарат для дихання, увагу варто звернути на наступне.

  1. Продуктивність. Домашній кисневий апарат здатний виготовляти від 1 до 5 літрів на хвилину.
  2. Концентрація О2. Звертати увагу слід моделі, здатні забезпечити концентрацію оксигену лише на рівні 90%.
  3. Габарити. Цей аспект не стосується переносного кисневого концентратора. А при покупці приладу для побутового використання потрібно заздалегідь приготувати місце для його розміщення. При цьому варто врахувати, що він повинен знаходитися від стін і нагрівальних елементів на відстані не менше 30 см.
  4. Функціональність. Наявність додаткових функцій робить прилади більш зручними у використанні. Вони можуть оснащуватися:
    • регулятором рівня шуму;
    • альтернативним живленням на випадок вимкнення електроенергії;
    • додатковим кисневим виходом для можливості проведення ароматерапії.

В Інтернет-магазині Baldinelli можна придбати портативний концентратор кисню від кращих світових виробників. Серед них українська компанія Біомед, британська Heaco, італійська OSD, китайські Yuwell, Olive.

Щоб пройти терапію киснем, сьогодні не потрібно відвідувати лікарняний заклад. Достатньо отримати консультацію спеціаліста і придбати необхідну техніку для дому. Невеликий апарат може завжди бути під рукою, навіть на дачі або під час подорожі.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*