Живий виступ “Пінк Флойд” (відео) - Блог про Львів

Живий виступ “Пінк Флойд” (відео)

Pink Floyd

Не одним футзалом. Є й інші теми для обговорення. Для приклажу музика. Нею я теж цікавлюся.

Насправді дуже важко знайти в інтернеті відео живих виступів “Пінк Флойд” у 70-х роках. Є записи концертів, але так, щоб відео з них – майже немає. Але ось знайшлося відео. Щоправда, тут пісні записані уривками.

Але впізнати їх можна. ? 28 червня 1975 року, Канада, Гамільтон (провінція Онтаріо). Концерт на підтримку альбому “Whish You Were Here”. Саме пісні з цього альбому лунають у першій частині програми. А у другій частині – пісні з альбому “The Dark Side Of The Moon”. І ще одна пісня – на біс. Яка? Додивіться, дослухайте, дізнаєтесь.

Також читайте:   Друга ліга України. ФК «Мостиська - 1» - ФК «Галицька здоба». Анонс

І тоді ще ніхто не знав, що через два роки, під час завершального етапу роботи над альбомом “Аnimals”, відносини між Девідом Гілмором та Роджером Вотерсом почнуть псуватись, а Вотерс після концерту в Монреалі скаже, що було би ідеально побудувати стіну у спілкуванні з фанатами. І тоді ще ніхто не знав, що стіна зрештою виросте саме між Гілмором та Вотерсом, що призведе до відходу останнього з гурту. І тоді ще ніхто не знав, що у 2022 році Гілмор стане на підтримку України, а Вотерс буде прибічником російських наративів.

Вмощуємося зручніше, вмикаємо відео і насолоджуємося живим виступом всім відомого гурту:

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*