Зима застала зненацька (6 квітня, м. Львів) - Блог про Львів

Зима застала зненацька (6 квітня, м. Львів)

Зима застала зненацька

Не часто автор блогу пише від себе, але сьогодні таки спробую це зробити.

Перше, що кидається в очі й про що хочеться спитати, а як вам погода? Наші читачі, як і я, мабуть, в шоці. Після тепла, коли на вулиці було в районі 15 градусів з позначкою «+», прийшла зима. Зима не просто, а справжня: падає сніг, є морозець, під ногами каша, техніка не спрацювала, корки у місті ще ті. О, Бозє, коли ж то все закінчиться.

Плюс багато хто вже й сховав зимовий одяг далеко, далеко, помив чоботи, перезув авто і літню резину. А тут на тобі.

До коли буде така морозяна погода, коли вже буде тепло й чи варто витягувати з шафи терлий одяг читайте далі.

Отже, перше що я зробив, так це таки витяг зимову куртку й чоботи зі шафи. Теплом поки й не пахне, а мерзнути не збираюся. Що далі? А далі відкрив сайти прогнозу погоди й глянув коли ж таки буде тепло.

Також читайте:   Обережно, падають бурульки!!!

Зима застала зненацька

Виявляється істотно потепліє лише з наступного тижня. Сьогодні, 6 квітня та завтра буде справжня зима. Більше 1 градуса тепла стовпчики термометрів не піднімуться, вночі мороз до «-2» – «-3» градусів. Ну, і найголовніше – буде падати сніг. Сніг патлатий, сніг липкий, але буде падати.

А вже з понеділка, 10 квітня й ближче до свята Великодня на українців очікує справжнє весняне тепло. «-1» зміниться на «+17». Хоч це добре.

Тож, хто не любить зиму – ті сидіть вдома біля печі. Хто ж навпаки, то беріть чоботи, куртку, а можливо лижі й виходьте на вулицю. Зима з нами потрохи прощається.

Левандівка

Бажаю всім гарного дня, хорошого настрою й не забуваймо підтримувати наші Збройні Сили України, які ведуть відчайдушну боротьбу за нашу волю.

А у якості сюрпризу викладаю фото зими 6 квітня з різних районах міста Лева.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*