“Фінал чотирьох” Ліги чемпіонів можна буде подивитись на сайті УЄФА - Блог про Львів

“Фінал чотирьох” Ліги чемпіонів можна буде подивитись на сайті УЄФА

uefa cup

“Фінал чотирьох” Ліги чемпіонів можна буде подивитись на сайті УЄФА.

Це стало зрозуміло після того, як на офіційному сайті УЄФА з’явилась інформація про те, на яких каналах можна буде подивитись трансляції з Іспанії.

Серед тих каналів та ресурсів, на яких можна буде дивитись Лігу чемпіонів, немає представництва України. Хоча, мабуть, багато хто чекав на те, що трансляції будуть на “Суспільному”, що було би логічно після показу матчів ЧС-2021, чоловічого Євро-2022, жіночих Євро-2022 та Євро-2023, юніорського Євро-2022 (U-19), а також футзальної Фіналіссіми.

Але факт присутності на цьому турнірі двох росіян івана чишкали та антона соколова, а також бразильця з російським паспортом ромуло (про нього у попередніх постах не згадувалось, але згадати все-таки треба. – А. Т.), вочевидь, став вирішальним фактором. І знову доводиться казати про те, що якби цьогорічних “Фінал чотирьох” відбувся у Глівіце, без участі громадян країни-агресорки, то від цього виграли б усі. І українські любителі футзалу – також. І вони би змогли насолодитися якісним європейським футзалом.

Також читайте:   Футзал. Енергія перемагає Кардинал-Рівне і виходить у фінал чотирьох Кубка

У той же час треба сказати, що якби “Ураган” зміг вийти до “Фіналу чотирьох”, то навіть якби у “Фіналі чотирьох” грав би хтось з росії, то “Суспільне”, можливо, і транслювало би тоді матчі “Фіналу чотирьох”, тому що там була би команда з України. Але, як би там не було, позицію “Суспільного” (якщо цей канал планував викупити права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів, але не зробив цього через участь росіян) я підтримую та поважаю. Але якщо українські любителі футзалу захочуть подивитись матчі “Фіналу чотирьох” Ліги чемпіонів, то вони можуть це зробити на сайті УЄФА. Посилання будуть ближче до початку поєдинків.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*