Ідеальна тональна основа: чи існує вона? - Блог про Львів

Ідеальна тональна основа: чи існує вона?

тональна основа

Макіяж та рівний тон шкіри перекликаються між собою. Тому що, одним із основних етапів макіяжу є вирівнювання тону обличчя, аби шкіра виглядала гармонійно з усіма засобами декоративної косметики. Для цього, ми використовуємо тональні засоби, які допомагають замаскувати недоліки та роблять дерму більш гладенькою.

Тональних основ існує дуже багато різновидів, вони мають різну дію, форму та властивості. Але чи можна підібрати ту, яка на сто відсотків буде вам підходити? Звичайно можна. Тому сьогодні ми більш детально поговоримо саме про тональні засоби для шкіри обличчя, та розберемось як правильно їх обирати.

Головне про те, якими бувають тональні основи

Тональні креми мають три основні фініші: матовий, сяючий та сатиновий. Фініш напряму пов’язаний з дією засобу. Тобто, зволожуюча корейська тоналка має сяючий або сатиновий фініш; матуюча – матовий. Наприклад, якщо засіб зволожуючий, він не буде виглядати матовим на дермі.

Також тональні креми мають різний ступінь перекриття та кількість пігменту. Чим більше пігменту у засобі, тим щільніше він виглядає на шкірі. Щільні тоналки ефективно маскують недоліки шкіри.

тональна основа

За своєю формою та текстурою корейські тоналки теж відрізняються. Вони можуть бути: кремові, флюїдні, мусові або тверді (у вигляді стіку або пудри). Тобто, даних засобів достатньо багато, і кожен може обрати той, який йому буде до вподоби.

Декілька порад як обрати тональну основу

  • Орієнтуйтесь на свій тип шкіри. Якщо ви маєте жирну дерму, зверніть увагу на сатинові або матові засоби. Володарям сухого типу шкіри, краще обирати зволожуючі тональні креми. Тим хто має комбіновану та нормальну дерму можна обрати будь-який засіб який вам до вподоби.
  • Для того, щоб тональна основа ідеально виглядала на шкірі, вона має гарно поєднуватись з природним тоном обличчя. Щоб було легше визначитись який саме тон потрібно обрати, спробуйте тестувати його не на руці, а на шиї. Таким чином буде більш зрозуміло, якому відтінку віддати перевагу.
  • Підбирайте доречний тональний засіб. Наприклад, у денному макіяжі краще використовувати легкі продукти, а от для вечірнього макіяжу можна обрати більш щільне покриття. Це пов’язано з тим, що щільні тоналки достатньо помітні на шкірі, вони можуть перевантажувати дерму та макіяж в цілому. Тому, обираючи тональний продукт обов’язково звертайте увагу на те, для яких цілей він вам потрібен.

Cosmic – магазин з найкращими цінами на корейську косметику

В нашому Інтернет-магазині Cosmic ви знайдете широкий вибір оригінальної корейської косметики. Ми співпрацюємо тільки з офіційними дистриб’юторами брендів Південної Кореї, тому можемо гарантувати якість та вигідні ціни.

тональна основа

Ми завжди раді співпраці, тому ви можете без проблем замовити корейську косметику оптом. Наш магазин надає прості умови опту, яким може скористатися кожен охочий. Також ви маєте змогу отримати постійні знижки та безкоштовну доставку по Україні.

Джерело: cosmic.net.ua.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*