Історія виступів ФК «Галицька здоба» у літніх першостях під егідою АФЛ - Блог про Львів

Історія виступів ФК «Галицька здоба» у літніх першостях під егідою АФЛ

АФЛУ

Як ми вже повідомляли лічені дні залишаються до старту літньої першості з футзалу, яка цьогоріч буде проходити на відкритому майданчику ліцею імені Івана Пулюя.

Поки «пекарі» завершують останні приготування, згадаємо історію виступів нашого клубу в літніх першостях, які проходили під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Загалом таких виступів у нашої команди було чотири: двічі змагання завершилися тріумфом ФК «Галицька здоба». Ще по разу команда здобувала «срібло» та «бронзу», відповідно.

Розпочалося все у 2017 році. У першому ж своєму літньому турнірі серед найсильніших команд (взяло участь 9-ть команд – авт.) «Галицька здоба» впевнено тріумфувала, випередивши свого найближчого переслідувача «Фуджікуру» на 11 балів. До речі, саме нічия з останніми в завершальному турі не дозволила «червоно-жовтим» встановити абсолютний рекорд: 16 перемог у 16 поєдинках чемпіонату.

Додамо, що всі матчі відбувалися на відкритих майданчиках «Електрон».

На правах діючого чемпіона вже наступного літа 2018 року Сергій Тригубець і компанія знову заявляються у літню першість. На цей раз кількість команд збільшується до 10-ти. Напружена боротьба за чемпіонство тривала до останнього туру, де «пекарі» із рахунком – 5:2 здолали «Максимус» і вдруге у своїй історії стали переможцями літньої ліги.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Група Здоров'я 5:2 Фанат (Воробус вдало дебютує)

Через пандемію під назвою коронавірус змагання у 2019 році не проводилися, тому вже в 2020 ФК «Галицька здоба» знову заявляється в літню першість, яка, до слова, вперше відбулася на штучному майданчику ліцею імені Івана Пулюя.

Напружений чемпіонат (взяло участь 8 команд – авт.), складався з двох етапів. На жаль, але на цей раз перемогти нашій команді не вдалося й «червоно-жовті» змушені були задовольнитися лише «сріблом», пропустивши поперед себе футзалістів з «NG Metal».

2021 рік наша команда по різних причинах знову пропустила й лише в 2022 взяла участь у літній першості, яка називалася «Все для перемоги.». Взяло участь у чемпіонаті, як і в 2020 році, 8 команд і на цей раз ФК «Галицька здоба» зумів вибороти бронзові нагороди. Родзинкою цього свята футзалу стало те, що навіть у час війни організаторам вдалося зібрати зірковий склад учасників.

Поперед новий чемпіонат. Що подарує він вболівальникам нашого клубу на цей раз. Дізнаємося вже незабаром.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*