Микола Богданов: «Завжди у пам’яті будуть матчі Кубку України»

Микола Богданов

Для футзальних команд настав період міжсезоння. Команди потрохи готуються до старту змагань на відкритих майданчиках. У них також братиме участь футзальний клуб «Галицька здоба». Проте, це буде потім, а зараз в гості до клубної пресслужби завітав один із старожилів «пекарів» Богданов Микола, який поділився враженнями від сезону, що вже став історією.

– Миколо, завершився зимовий сезон для ФК «Галицька здоба». Як його оціниш за 12-ти бальною шкалою? Що вдалося команді, що ні?
– Виставляти оцінку не буду. Це швидше справа: вболівальників, журналістів, спортивних фахівців. Від себе додам, що зимовий чемпіонат (Суперліга Львівщини – авт.) собі в актив занести не можемо, адже не показали результат на який сподівалися перед стартом. Інша справа виступи у Кубку України й участь у Фіналі восьми – це серйозний успіх!

– Що запам’яталося для тебе у сезоні, який вже встиг стати історією, найбільше?
– Завжди у пам’яті будуть матчі Кубку України проти чернівецького клубу «Урожай-Сітка-Захід», а також луцького «Любарта». Це були дуже драйвові ігри , які запам’ятовуються назавжди!

– Чи рахував кількість голів, яких вдалося забити в цьому сезоні. Можеш назвати точну цифру?
– Забив небагато, десь 4-5! (Микола Богданов майже вгадав. Він відзначився 4 рази – авт.).

– Який із них запам’ятався найбільше і чому саме?
– Гол у виїзному поєдинку проти місцевого «Любарта». Саме він був дуже важливим для команди, адже вдалося зрівняти рахунок (2:2 – авт.) і вирівняти шанси на вихід у наступний етап перед матчем-відповіддю.

– Ти у команді вже давно, фактично є старожилом. У чому причина такої невдалої гри команди в чемпіонаті і вдалої у Кубку України?
– Факторів є багато. Не хотів би зараз на них зациклюватися. Зимовий сезон 2022/2023 років позаду, давайте не будемо згадувати те, що було в чемпіонаті Львівщини, а знаходити вирішення проблем і робити правильні висновки у майбутньому.

Також читайте:   Кохання за гроші?

– Як у минулій літній першості, так зрештою і в цій «пекарі» дуже багато пропускають, тим самим б’ють свої антирекорди.
– Завжди потрібно дотримуватися ігрової дисципліни на майданчику. Якщо будемо боротися у кожному епізоді до кінця, то з часом ця проблема вирішиться.

– Повертаючись до кубової теми. Шанс пробитися у півфінал був чи «пекарі» програли по ділу?
– Звісно, що був. Це ж одна гра. Шкода, що не змогли перемогти після такого класного першого тайму. У другій двадцятихвилинці швидко пропустили другий і третій голи й це суттєво вплинуло на підсумковий результат.

– Певний період часу ти пропустив через травму. Розкажи коротко про неї і чи вдалося повністю відновитися?
– У мене була травма руки. Через цю травму пропустив перше коло зимового чемпіонату. Велика подяка лікарям, які мене прооперували. Завдяки їм вже зараз можу повноцінно займатись як спортом, так і виконувати всі побутові справи.

– Цього року команда відсвяткувала 10-тиріччя. Твої побажання всім хто вболіває за наш клуб на майбутнє.
– Справді 10-ть років клубу – це знаковий ювілей для нас всіх!
Вболівальникам і керівництву велика подяка за підтримку і зроблену роботу! Ми завжди радіємо коли фанати приходять на матчі і палко нас підтримують, Ви – круті!

Також користуючись нагодою висловлюю величезну подяку і шану військовослужбовцям, які беруть участь в бойових діях і, тим самим, дають змогу нам бути учасниками спортивних змагань!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*