Сергій Тригубець: «Галицька здоба» планує створити команду «U-20» - Блог про Львів

Сергій Тригубець: «Галицька здоба» планує створити команду «U-20»

Тренер ФК Галицька здоба

Зимовий сезон 2022/2023 років – вже історія. Запам’ятався він у першу чергу тим, що «пекарям» вдалося переписати власну історію й вперше потрапити до Фіналу Восьми національного Кубка. Також команда виступала у Суперлізі Львівщини, взяла участь у змаганнях АФЛУ і не забула за традиційний турнір «Брендів».

Про підсумки сезону, плани на майбутнє та багато іншого у розмові з клубною пресслужбою поспілкувався головний тренер ФК «Галицька здоба» Сергій Тригубець.


❓Сергію, завершився зимовий сезон, одразу ж гаряче питання що сталося з «Галицькою здобою» в другому таймі кубкової гри проти «Рятувальника» після такого потужного першого тайму?

✅ Ми швидко пропустили два голи, а також при рахунку – 3:4 зарано випустили п’ятого польового гравця. За підтримки власних фанів хотіли швидко відігратися, тому думаю саме ці два фактори вплинули на кінцевий результат матчу.

❓Команда вперше у своїй історії дійшла до такої стадії змагань, виступом задоволені чи могли зіграти ще краще?
✅ В цілому в змаганнях Кубку України сезону 2022/2023 років зіграли достойно. Нам вдалися матчі на початкових стадіях проти сильних суперників. Хороші і цікаві матчі були як в Ужгороді, Чернівцях, Луцьку, так і у Львові.

❓Зовсім іншою ситуація була в Другій лізі України, де команда провалила сезон (шосте місце – авт.). Вже зараз, коли емоції вщухли, на вашу думку, якою є причина невдач?
✅ Ту є декілька причин нашого провального сезону в Суперлізі Львівщини:
Перша – «пекарі» не завжди грали матчі основним складом;
друга – ми розпочали сезон з трьох поразок поспіль і це найгірший початок чемпіонату за весь час існування команди;
третя – погана гра в захисті і через це багато пропущених м’ячів;
четверта – були матчі, де ми вигравали з різницею в два голи, а, у підсумку, матчі програвали;
п’ята – провал трансферної кампанії. Не зуміли знайти ще 2-3 виконавців, які змогли б додати нам мобільності й футзального інтелекту;
Шоста причина і найголовніша – мої кричущі помилки у деяких матчах. Один із прикладів – поєдинок проти стрийської «Скали 1911», де за рахунку – 2:2 вирішив зняти голкіпера й зіграти в п’ять польових гравців що, у підсумку, призвело до пропущених м’ячів від суперника і поразки загалом.

❓Як і в попередній літній першості, взимку «пекарі» знову дуже багато пропустили. Це фактично один із найгірших показників у лізі. Як у майбутньому вирішити дану проблему?
✅ Ми не тільки багато пропустили, у нас ще й найгірший особистий показник забитих та пропущених м’ячів. У пропущених голах винні всі хто був на майданчику, у певній мірі якийсь гравець зробив більшу чи меншу помилку і в даному випадку звинувачувати воротаря буде не правильно. Як показав час наш воротар Василь Марухняк в цьому сезоні сильно додав в грі на воротарській позиції і на даний момент задоволений його грою. Надіюся в подальшому наш захист буде сильніший і суперникам буде набагато важче забити гол (сміється – авт.).

Також читайте:   Хто такий Костя Грек або як молодий автор книг завітав в гості до Воробуса

❓ФК «Галицька здоба» також брав участь у змаганнях «Lviv Open Cup 2022» (Бренд-ліга) та АФЛУ. Декілька слів про ці турніри. Чи задоволені виступом на цих змаганнях, що вдалося, а що навпаки ні?
✅ «Червоно-жовті» сьомий рік поспіль беруть участь у змаганнях брендів і завдання на кожен новий турнір – тільки перемога. Цьогоріч зайняли 3 місце і це означає, що на даний момент ми на це заслужили. Щодо АФЛУ, то вважаю могли зіграти краще, а саме потрапити у «Gold Division». Проте, через кадрові проблеми цього зробити не вдалося.

❓Незабаром новий сезон: де буде грати «Галицька здоба» у ньому, які завдання будуть стояти перед командою?

✅ Якщо Асоціація футзалу Львівщини буде проводити літній чемпіонат, то наша команда з радістю долучиться до змагань. Також не виключаю варіанти, що будемо брати участь у різних представницьких турнірах та кубках.

❓По ходу зимового сезону до складу «пекарів» доєдналися нові гравці, мова йде про молодих Максима Піхлика та Гамлета Асатряна. Оцініть їх дії за 12-ти бальною шкалою.
✅ Щодо молодих гравців маю надію вони нам допоможуть в найближчому майбутньому. Хлопці додають від гри до гри.

❓У літній першості «Галицька здоба» також планує виставити команду «U-20», кілька слів про цей проєкт?

✅ Не хочу забігати наперед, але так у планах є створення молодіжної команди, яка дасть можливість молодим гравцям реалізувати себе у футзалі. Як це вдасться втілити в життя покаже час. Від себе хочу подякувати Богу, ЗСУ, НГУ що в такий важкий час завдяки їм ми маємо можливість грати в улюблену гру.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*