Як змінити свій день на краще? - Блог про Львів

Як змінити свій день на краще?

Як змінити свій день на краще?

Ви, напевно, помічали, що є такі люди, котрі знають, як перетворити свій день на справжнє свято. Можливо, ви думаєте, що у них є якийсь вроджений талант або особливі риси характеру? Однак такою ж обдарованою людиною можете стати і ви, якщо дізнаєтеся деякі секрети.

Якщо ви звикли прокидатися після кількох повторів будильника, то про жоден гарний настрій йтися не може. Адже ви просто проспите свій щасливий день. Тому, рекомендую користуватися світловим будильником-лампою. Заведіть таку лампу приблизно за 20 хвилин до того, як продзвенить сигнал вашого звукового будильника. Світло не дасть вам заснути, тому доведеться встати вчасно.

Перед сніданком випивайте склянку холодної води, мінеральної, в крайньому разі кип’яченої. Це поліпшить ваше самопочуття. Також неодмінно робіть просту ранкову зарядку.

Якщо ви переживаєте якийсь непростий період у житті, то у вашого поганого настрою є підстави. Але, якщо ж у вас усе гаразд, але апатичний стан не покидає вас, тоді варто пошукати проблему глибше. Можливо, авітаміноз став причиною поганого настрою. Тож додайте до раціону більше овочів та фруктів.

Також читайте:   Культура поведінки людей на природі на нулю

Коли підете вмиватися, посміхніться своєму відображенню у дзеркалі. Посміхайтеся людям, які вас оточують, і простим перехожим. Це подарує гарний настрій і вам, і їм.

Якщо ви сильно втомлюєтеся, то варто пити побільше зеленого чаю. Завдяки кофеїну, який міститься в цьому напої, ви відчуєте себе бадьоріше. І, на відміну від кави, зелений чай ще містить корисні антиоксиданти.

Одного разу, знаменитий Стів Джобс, сказав у своїй промові про те, що кожен день варто проживати так, немов він є останнім, любити навколишній світ та змінювати його на краще!

А ви що думаєте з цього приводу?

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*