Жіночий рюкзак: стильний та практичний аксесуар для вашого гардеробу - Блог про Львів

Жіночий рюкзак: стильний та практичний аксесуар для вашого гардеробу

Жіночий рюкзак

Якщо ви шукаєте ідеальний аксесуар для свого образу, зверніть увагу на жіночий рюкзак. Він не тільки надасть вашому лукові завершеності, а й стане незамінним помічником у повсякденному житті. Bukinfo.com.ua розказує, як обрати найкращий варіант для різних стилів та де знайти його за найвигіднішою ціною.

Сміливий бренд DIESEL пропонує ефектну модель 1DR в білому кольорі. Вона відрізняється дуже цікавою об’ємною формою, має застібку на блискавці, а всередині одне містке відділення та кишеню. Виготовлений з натуральної шкіри з текстильним внутрішнім оздобленням аксесуар буде родзинкою ваших легких повсякденних луків. Із особливостей також варто відзначити наявністю двох незнімних регульованих ручок. Розмір: 20х34х10 см.

  • Темно-синій рюкзак Tommy Hilfiger TH ELEMENT можна одразу впізнати серед десятків інших завдяки всесвітньо відомому логотипу. Він має замок-блискавку, одну нерегульовану та дві регульовані ручки, а також невелику зовнішню кишеню, в якій з легкістю помістяться всякі дрібнички. Цей варіант чудово підходять для простих повсякденних образів у стилі кежуал.
  • Дуже стильна та по-справжньому унікальна поліуретанова модель в чорному кольорі від торгової марки REPLAY справить враження на всіх! Цікавий об’ємний силует, ручка-ланцюг, заклепки, фірмовий логотип та тиснення роблять її мега оригінальною, тому ви можете бути впевненою, що вона стане родзинкою ваших нарядів та збиратися погляди всіх перехожих.
  • Маленький декоративний рюкзачок UTILITY G від компанії GUESS безумовно сподобається трендсеттерам. Чотири мініатюрні кишені зовні виробу помістять в собі, наприклад, ключі, помаду, гаманець та інші негабаритні речі, які з легкістю можна буде дістати за лічені хвилини. В дизайні total black із золотими застібками-блискавками цей універсальний виріб буде акцентним елементом безлічі луків у різноманітних стильових напрямках.
  • Пудровий рюкзак UA Hustle Sport Backpack від торгової марки Under Armour стане незамінним, якщо ви займаєтеся спортом та регулярно відвідуєте тренажерний зал. В ньому впроваджена особлива фірмова технологія UA Storm, яка гарантує неперевершений захист від промокання. Із додаткових характеристик відзначимо м’яку задня панель, фігурні ремені, міцне дно із зносостійким покриттям, а також чохол для ноутбука з органайзером, який вміщує пристрої розмірами до 15 дюймів. Із зовнішнього боку є спеціальна шнурівка, за допомогою якої можна фіксувати кросівки.

Це лише малесенька частина пропозицій від інтернет-магазину MD Fashion. Тут ви можете знайти десятки товарів на будь-який смак та для всіх випадків. MD-Fashion є офіційним представником та дистриб’ютором світових фешн-брендів в Україні.

Переходьте на сайт та обирайте омріяні речі за цінами від виробників та з приємними знижками в рамках спеціальних розпродажів. Пориньте у безмежний світ брендів та трендів вже зараз!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*