«Галицька здоба» з перемоги стартувала в літній першості Суперліги Львівщини - Блог про Львів

«Галицька здоба» з перемоги стартувала в літній першості Суперліги Львівщини

Галицька здоба - Любарт

3 червня, на штучному майданчику ліцею ім.. І. Пулюя було дано старт літній першості Суперліги Львівщини. Варто зазначити, що одразу ж в першому турі на поціновувачів гри «5 на 5» очікував супер поєдинок в якому зустрілися діючий чемпіон «Nice Guys» та футзальний клуб «Галицька здоба».

Привітальне слово голови Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Степановича Хом’яка й команди за мить кинулися в бій. З перших хвилин гри стало зрозуміло, що так просто жодна з команд перемогу не віддасть. Ще гарячіше стало після голу, який забили «червоно-жовті». Його автором став дебютант «пекарів» Роман Лещинський. Щоправда, радість гравців нашої команди тривала лише дві хвилини, після чого Назарій Цимбаляк вирівняв рахунок на табло.

Після пропущеного голу гравці «Nivce Guys» на деякий час заволоділи ігровою перевагою. І якщо після ударів того ж таки Цимбаляка та Олега Іванишина за «Галицьку здобу» зіграли стійка та Володимир Кардаш, відповідно. То, на 18-й хвилині й вони не допомогли, коли після грубої помилки в захисті «червоно-жовтих» відзначився той таки Іванишин.

Треба було рятувати поєдинок. Головний тренер нашої команди Сергій Тригубець взяв хвилинну перерву, футзалісти попили водичку від водного спонсора мінеральних вод «Солуки» й ця пауза допомогла повернутися в гру. Дуже важливим у цьому плані став ефектний гол від Тараса Тарасовича, який не те, що допоміг вирівняти рахунок на табло, а й перехопити ігрову ініціативу в грі.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» зазнала другої поразки в сезоні

24 хвилина – Сергій Коваль чудом не влучає у ворота після удару метрів з 11-ти.
Минає ще хвилина й вже голкіпер «Nice Guys» Ростислав Грицьків стає переможцем дуелі з Тарасом Тарасовичем. Ну, і нарешті на 26-й гол таки відбувся. Як у старі добрі часи Валерій Легчанов після розіграшу штрафного зряче віддав на Тригубця й Сергій в один дотик відправив «шкіряного» у ворота команди-суперника.

Минає ще дві хвилини й підопічні Євгена Москвіна пропускають вчетверте. Після грубої помилки в захисті відзначився Тарас Тарасович, який, таким чином, оформив дубль у поєдинку.

Останні хвилини цієї зустрічі проходили в атаках гравців «Nice Guys», які використовували тактику в п’ять польових гравців, але Володя Кардаш, як і весь захист ФК «Галицька здоба» помилок у захисті більше не допускалися.

4:2 – є перша перемога «пекарів» у чемпіонаті.

ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys» – 4:2 (1:1)

ФК «Галицька здоба»: Кардаш, Марухняк, Тарасович, Лещинський, Стефанків, Легчанов, Богданов, Коваль, Люблінський

«Nice Guys»: Грицків, Хіреш, В. Михалюньо, Я. Михалюньо, Павлів, Цимбаляк, Баран, Смага, Миколюк, Ленько, Чабан, Вітрук, Іванишин, Дудаш, Губенко, Боднар

Голи: Ліщинський, 7, Тарасович, 22, 28, Тригубець, 26 – Цимбаляк, 9, Іванишин, 18

Попередження: Коваль, 24 – Ленько, 8

Кращі гравці за версією пресслужби: Легчанов Валерій – Іванишин Олег.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*