Icoola Business League АФЛ. «Галицька здоба» стартувала з перемоги над «Копою» - Блог про Львів

Icoola Business League АФЛ. «Галицька здоба» стартувала з перемоги над «Копою»

Перша перемога

8 червня, «червоно-жовті» стартували в Icoola Business League АФЛ, де першим суперником нашої команди став учасник минулорічної Екстра-Ліги «U 20» – команда «Копа».

Новий майданчик

Те, що біля спортивного комплексу ЛНУ імені Франка з’явилися два відкриті майданчики для гри у футзал – це дуже круто. Ще би в майбутньому зробили роздягальні – ціни б власникам не було.

А так є два нові майданчики, де 13-ть команд ведуть боротьбу за перемогу.

Погода й повітряна тривога

Примхи погоди, повітряна загроза з боку клятої росії хотіли зіпсувати свято футзлалу, але й вони не завадили футзальному матчу таки відбутися.

Довга розвідка

Цілих 10-ть хвилин команди не могли розпечатати ворота один одної. Та й, якщо бути відвертими, особливих моментів команди фактично не мали. Ну, хіба що можна виділити момент Назара Лисика. «Шкіряний» після його удару «поцілував» поперечину.

Значно цікавіше стало після першого голу. Його автором після класних індивідуальних дій став Максим Піхлик. Звичайно, що у плани «Копи» поразка не входила, то ж гравці цієї команди всіма силами кинулися в атаку. Чудові нагоди відзначитися мали два Максими Савін та Гупало. І якщо першому завадила забити індивідуальна майстерність, то в другому за «Галицьку здобу» добре зіграв голкіпер Богдан Мичка.

На 18-й же хвилині рахунок у матчі став – 2:0. Це Артем Люблінський вдало розпорядився м’ячем і влучно пробив повз голкіпера «Копи». Щоправда ще до перерви суперник один відквитав, але й завдяки влучному удару знову ж таки від Піхлика вдалося зберегти перевагу в два м’ячі.

Також читайте:   Футбол. Фоменко оголосив остаточний склад збірної. Все закономірно?

Другий тайм цієї гри став справжньою окрасою ігрового дня. Саме за такі епізоди й глядачі, яких не так багато зібралося у вечір четверга, люблять футзал. Здається 4-й м’яч у виконанні Люблінського розставив всі крапки над «і», але не тут то було. Суперник знайшов у собі сили відіграти два голи й цілком міг розраховувати на те, аби вирівняти рахунок на табло. Проте, за рахунку – 4:3 на користь ФК «Галицька здоба» гравець «Копи» Олег Домарат не влучив у вже незахищені ворота.

Відповідь «пекарів» був миттєвою, коли той же Люблінський (записав у цій грі на свій рахунок покер – авт.) знову збільшив різницю у рахунку до 2 м’ячів. Згодом команди ще раз обмінялися голами, але не більше. «Галицька здоба» здобула важку, але все ж перемогу в прем’єрному для себе матчі Icoola Business League.

«Копа» – ФК «Галицька здоба» – 5:7 (1:3)

«Копа»: Костюк, Мигаль, Александер, Таргонський, Бочуляк, Данилів, Гупало, Домарат, Савін

ФК «Галицька здоба»: Мичка, Спеціальний, Яремко, Лисик, Піхлик, Люблінський, Тригубець, Квик

Голи: Александер, 19, 30, Таргонський, 27, Домарат, 27, Савін, 38 – Піхлик, 10, 20, Люблінський, 19, 24, 31, 39, Яремко, 29

Кращий гравець у складі нашої команди за версією пресслужби: Максим Піхлик.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*