Легендарний фестиваль ретро автомобілів «Леополіс Гран Прі» повертається! - Блог про Львів

Легендарний фестиваль ретро автомобілів «Леополіс Гран Прі» повертається!

Фестиваль ретро-автомобілів

Легендарний фестиваль ретро автомобілів «Леополіс Гран Прі» повертається! 3 червня 2023 року у Львові в парку Культури відбудеться легендарний фестиваль ретро автомобілів – Leopolis Grand Prix.

Під час події ви зможете побачити автомобілі різних епох і десятиліть, від представників ранньої автомобільної індустрії до 70-х, 80-х і 90-х років.

Ви зустрінете класичні спортивні автомобілі, а також авто з особливим дизайном та технологіями того часу. Фестивалі ретро автомобілів є чудовою можливістю не тільки побачити і відчути історичні авто, але й поспілкуватись з ентузіастами, колекціонерами і експертами цієї індустрії.

У відвідувачів фестивалю буде унікальна можливість за донат у 200 грн. проїхатись разом із власником ретро автомобіля історичною трасою “Львівський трикутник”!

Серед учасників фестивалю: – Ретро автомобілі авто-фан-клубу “ЗАЗ-Козак” та десятків інших ретро-клубів України та Європи; – Джип-клуб 4х4; – Експонати з Київського Військового Музею; – Спорткари 1990-их та 2000-их років та авто-клуб “Лео Львів”; – Спеціальні гості – байкерські клуби “Хулігани”, “Десятка”, “Harley Davidson”, “Lions”.

Також читайте:   Музей автомобілів у Турині (Італія). Частина друга (фотогалерея)

Також у програмі заходу: показові виступи від ДСНС України у Львівській області, майстер-класи з керування квадрокоптерами, курс домедичної допомоги, майстер-клас по військовій амуніції від Школи Воїна, а також виступи музичних гуртів, майстер-класи для дітей, флорбол та зона фуд кортів. В 2011 році АФК «ЗАЗ Козак» відновив славетні перегони під назвою “Леополіс Гран Прі”.

У 2023 році організатори очікують 100 автомобілів-учасників з шести країн Європи. Цей рік не стандартний – вхід для відвідувачів вільний, натомість за допомогою додаткових активностей ми збираємо кошти для благодійної мети – купівлі броньованого реанімобіля для військових медиків.

Також неймовірно приємно, що цього року деякі наші іноземні учасники не побоялися приїхати і вже 3 червня (субота) ми нарешті зустрінемо автомобілістів з Польщі, Литви, Латвії, Італії та Німеччини!

Наші міжнародні друзі дуже активно допомагають сьогодні і за рік повномасштабної війни закупили та доставили в Україну (спільно з учасниками Львівського авто-фан-клубу “ЗАЗ-Козак” вже понад 150 автомобілів для військових!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*