«Оліво-Арена» - Блог про Львів

«Оліво-Арена»

Оліво-Арена

Пам’ятаєте головну арену минулорічного Євро-2022 (U-19) – “Оліво Арену” в Хаені? На цих двох світлинах – саме вона. На одній – порожня “Оліво Арена”, яка готується прийняти другий матч півфінальної серії чемпіонату Іспанії між командами “Хаен Параісо Інтеріор” та “Пальма Футзал”.

А на другій світлині – вболівальники “Хаена” святкують перший в історії команди вихід до фіналу чемпіонату Іспанії.

Безумовно, фаворитом фіналу буде “Барселона”, яка захищатиме свій титул чинного чемпіона Іспанії та у двох перших поєдинках на майданчику рідного “Палау Блауграна”. Однак, “Хаен” вже давно довів, що він є справжньою грозою авторитетів. Тому, на легку прогулянку підопічним Хесуса Веласко не варто розраховувати. Тим більше, немає сумнівів у тому, що з Хаена приїде серйозний десант вболівальників, який спробує передати “жовто-зеленим” свою енергію.

Зал "Оліво-Арена"

І щось підказує, що одним матчем на “Оліво Арені”, який запланований на 23 червня, справа не закінчиться. Надто вже натхненно “Хаен” грає вдома. До того ж, футзал у Хаені люблять – це одне з найбільш футзальних міст Іспанії. І вболівальники “Хаена” теж заслужили на те, щоб їх улюблена команда виграла перший титул та дебютувала у наступному сезоні Ліги чемпіонів. І якщо це станеться, то не сумнівайтесь – матчі або Основного, або Елітного раунду цілком реально можуть відбутись на “Оліво Арені”.

Також читайте:   Футзал. Грузія – Україна. Анонс

А там, можливо, і “Фінал чотирьох” буде там же, хоча в такий варіант не віриться через дві причини. По-перше – Іспанія (а конкретно – Пальма-де-Майорка) приймала цьогорічний “Фінал чотирьох”.

По-друге – не забуваємо, що є ніби-то гарантії того, що наступний фінал прийматиме Глівіце. Але поки будемо чекати на офіційну інформацію.

Тому – насолоджуємося разом світлинами з “Оліво Арени”.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*