SELECT Super League. У третьому турі «Галицька здоба» перемогла «UnoMas» - Блог про Львів

SELECT Super League. У третьому турі «Галицька здоба» перемогла «UnoMas»

АФЛУ

Вже у дебюті зустрічі чудові нагоди відзначитися мали у складі нашої команди Сергій Тригубець та Артем Люблінський (останній, до слова, потрохи стає гравцем основного складу), але голкіпер суперника Дмитро Галаджун був на висоті. «Синьо-білі» ж відповіли «вбивчим» моментом від Сосницького, але Сергій, вийшовши віч-на-віч із Василем Марухняком, поцілив у поперечину.

Варто зазначити, що в складі ФК «Галицька здоба» у вчорашній грі відбулися зміни. Так, через різні причини поєдинок пропускали Валерій Легчанов і Роман Лещинський. Натомість вперше в сезоні на майданчик ліцею ім. Івана Пулюя вийшли Ігор Кушецький і Святослав Дяк.

Повертаємося до гри. Першого забитого м’яча глядачам, яких у дощовий день зібралося не так багато, довелося очікувати аж до 9-ої хвилини. Саме тоді «пекарі» вдало розіграли кутовий і Артем Люблінський вивів свою команду вперед. На 11-й же хвилині рахунок у матчі став – 2:0 на користь нашої команди. Святослава Дяка гравець «UnoMas» Андрій Саламаха збив у власній штрафній і Сергій Тригубець вдало реалізував шестиметровий.

Саме за цієї комфортної переваги команди й пішли на відпочинок, після якого інтригу в грі спробував повернути кращий у складі суперника Цімерман. Андрій на 21-й хвилині один гол відквитав, але не більше. Перевагу своєї команди після грубої помилки в захисті гравців «UnoMas» повернув нестаріючий граючий тренер нашої команди, який холоднокровно розстріляв Дмитра Галаджуна.

Також читайте:   Чому Воробус здав позиції у футболі?

3:1 – друга перемога ФК «Галицька здоба» у літній першості.

ФК «Галицька здоба» – «UnoMas» – 3:1 (2:0)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Кардаш, Тригубець, Стефанків, Люблінський, Коваль, Тарасович, Дяк, Кушецький, Богданов

«UnoMas»: Кунтий, Галаджун, Явний, Гуль, Білюк, Сосницький, Саламаха, Мурин.

Голи: Люблінський, 9, Тригубець, 11, 25 – Цімерман, 21.

Кращі гравці за версією пресслужби: Тригубець Сергій – Цімерман Андрій.

Результати решти поєдинків 3-ого ігрового дня наступні:

«Штурм» – «NG Metal» – 2:5
«КІВС Енергія-2-Меркурій» – «Nice Guys» – 0:3

У турнірній таблиці «пекарі» піднялися на один щабель. На даний момент в активі «червоно-жовтих» 6 залікових балів та 2-е місце. Одноосібним лідером же залишається «NG Metal». В активі цієї команди 9-ть очок.

Наступний, 4-й тур SELECT Super League відбудеться наступної суботи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*