Співак із Маріуполя ENLEO дав символічний благодійний концерт в самому серці Києва - Блог про Львів

Співак із Маріуполя ENLEO дав символічний благодійний концерт в самому серці Києва

ENLEO

ENLEO – один із найяскравіших представників сучасного українського шоу бізнесу, співак із Маріуполя та волонтер, порадував шанувальників концертом просто неба.

Кілька сотен глядачів зібралися на Контрактовій площі, щоб співати в унісон улюблені пісні.

Проте концерт опинився під загрозою – буквально за кілька хвилин до початку залунала повітряна тревога.

Відразу після виступу співак вирушив на ще один благодійний концерт у Польщі, кошти з якого підуть на підтримку наших захисників. Крім того музикант влаштує творчу зустріч із родинами українських переселенців, що змушені були лишити свої домівки через війну і опинилися далеко від батьківщини.

Контрактова площа – це символічне місце для співака. Саме тут він починав грати і давати вуличні концерти, коли переїхав до Києва.

“Я починав свій творчий шлях, як і багато музикантів, із вуличних концертів. І перші мої виступи відбулися саме тут, на цьому місці”, – згадує з теплотою музикант.

Цей виступ став першим відкритим вуличним концертом за 8 місяців війни.

ENLEO поділився першими враженнями після концерту: “Це місце – біля Києво-Могилянської академії – особливе для мене. Саме тут я почав грати рік тому і збирати кошти на ЗСУ. Це було єдине місце, де на той час я міг спокійно грати. Тому воно дуже символічне. Тут є особливий музичний простір і завжди багато людей”.

Також читайте:   Воробус взяв участь у проекті "Книга Вголос" (аудіо)

Подія, крім музичної, мала ще й шляхетну благодійну мету. Друг музиканта із підрозділу “Гвардії Наступу” зараз знаходиться на лінії фронту і потребує допомоги. Під час концерту було зібрано кошти на дрон, які зараз так потрібні нашим захисникам на передовій.

“Ми зібрали більше 11 тисяч гривень для мого друга Влада з підрозділу “Гвардія Наступу”. Це наш вклад в перемогу, це наша маленька перемога. Я дякую всім і пишаюся тими, хто долучився до такої великої справи”, – захоплено говорить ENLEO.

Цей час – час випускних в українських школах. Справжнім подарунком випускникам стала пісня “Вальс під вибухи”. Цікаво, що на концерт прийшли випускники шкіл, і вони разом зі співаком співали цей трек.

Виконав музикант і широко відомий переклад українською пісні Тома Оделла “Інша любов”. Цьому перекладу в цей день виповнилося 11 місяців. “Всі знали слова пісні. Кожна людина співала і танцювала. Це було дуже потужно”, емоційно каже співак.

Музиканта викликали на біс, і він виконав цю пісню два рази.

ENLEO

На концерті було багато іноземців, які зупинялися і із захопленням насолоджувалися неймовірною атмосферою концерту.

Гідним завершенням концерту було виконання Гімну України – кілька сотен шанувальників заспівали його в єдиному пориві.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*